Header Ads


Ρέι: "Βλέπω τον εαυτό μου σε καλό επίπεδο"

Ρέι: "Βλέπω τον εαυτό μου σε καλό επίπεδο"


Ο 25χρονος Αμερικανός άσος της ΑΕΚ, μίλησε στην «ΩΡΑ των σπορ» για την εμφάνισή του, κόντρα στον Κολοσσό

Ο Κέντρικ Ρέι ήταν εξαιρετικός στη νίκη της ΑΕΚ, κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (06/10), για τη 2η αγωνιστική της Basket League. O 25χρονος Αμερικανός γκαρντ, τελείωσε τον αγώνα με 23 πόντους και με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας, δηλαδή με 4/6 δίποντα και 4/6 τρίποντα, ενώ έχει 3/6 βολές.

Ο Ρέι μίλησε στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» μετά από το τέλος του ματς και σχολίασε για τη νίκη επί του Κολοσσού: «Ήταν ένα καλό ματς. Βγήκαμε στο παρκέ και εκτελέσαμε τα συστήματα που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση, κάτι που μας βοήθησε εξαιρετικά για το τελικό αποτέλεσμα».

Για το «δολοφονικό» χέρι του και για την εμφάνισή του, γενικά, υπογράμμισε: «Απλά, έπαιξα αρκετά στην επίθεση σήμερα. Ο προπονητής έβγαλε αρκετά συστήματα στα οποία η μπάλα κατέληγε σε εμένα και απλά προσπάθησα να τα φέρω εις πέρας».

Όσο για το ότι ο ίδιος είναι περισσότερο «δυάρι», αλλά παίζει ως «άσος» στην ΑΕΚ, τόνισε: «Ναι, απλά βλέπω τον εαυτό μου σε καλό επίπεδο. Παίζοντας ως πόιντ γκαρντ με έχει βοηθήσει και παίρνω πάρα πολλά από αυτά που μου δίνει η άμυνα».

Σχετικά με το αν θα κάνει και άλλες ανάλογες εμφανίσεις στο μέλλον, ο Ρέι ήταν ξεκάθαρος: «Ναι-ναι, θα έχουμε πολλές τέτοιες εμφανίσεις. Δεν θέλω να το γρουσουζέψω, απλά αυτός είναι ο στόχος μου. Θέλω να βγαίνω και να παίζω πολύ δυνατά σε κάθε ματς και να προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ».

Αναφορικά με το επόμενο ματς της Basket League, στη Λήμνο κόντρα στον Ήφαιστο, ο 25χρονος γκαρντ πρόσθεσε: «Να πάμε εκεί δυνατά. Να εκτελέσουμε όλες τις οδηγίες του προπονητή μας σωστά και θα δούμε τι θα γίνει».

Τέλος, ο Ρέι ξεκαθάρισε ότι ανυπομονεί για την πρεμιέρα του Basketball Champions League, κόντρα στην Ορτέζ στο ΟΑΚΑ (16/10): «Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα όπως σε κάθε ματς. Θα πάμε οργανωμένοι, να κάνουμε αυτό που πρέπει και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Περιμένω πως και πως αυτό το ματς».

πηγή: aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.