Header Ads


Κέντρικ Ρέι: "Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο..."

Κέντρικ Ρέι: "Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο..."


Η ΑΕΚ έκανε την πρώτη της νίκη στην ΕΚΟ Basket League και ο εκ των πρωταγωνιστών, Κέντρικ Ρέι, μίλησε στο gazzetta.gr για όσα έκαναν και... δεν έκαναν σωστά οι «κιτρινόμαυροι».
Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου μπορεί να μην έδειξε ένα καλό πρόσωπο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ωστόσο παρουσιάστηκε πολύ διαφορετική στο ματς με τον Κολοσσό Ρόδου.

Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν το επιθετικό τους ταλέντο στους παίκτες του Άρη Λυκογιάννη, δεν άφησαν το... πόδι από το γκάζι μέχρι το τέλος και πανηγύρισαν μια άνετη νίκη (93-69), μπροστά σε περίπου 1.500 φιλάθλους τους.

Ο Κέντρικ Ρέι ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, καθώς σκόραρε 23 πόντους (4/6δ., 4/6τρ., 3/6β.), και με το τέλος αυτής είπε στο gazzetta.gr: «Μπήκαμε καλά στο παρκέ, εκτελέσαμε πολύ καλά το πλάνο μας και κάναμε αυτό που έπρεπε. Θέλουμε και πρέπει να "χτίσουμε" πάνω σε αυτό. Βρήκαμε πολύ νωρίς το ρυθμό μας και συνεχίσαμε έτσι αμείωτα μέχρι το τέλος».
Ένα πράγμα που προκαλεί εντύπωση στον Αμερικανό γκαρντ είναι πως, όσο εκρηκτικός είναι στο παρκέ, τόσο χαμηλών τόνων είναι εκτός αυτού, κάτι που φαίνεται κι από το γεγονός πως δεν θέλησε να σχολιάσει την δική του εμφάνιση, παρά φρόντισε να τονίσει πως «ήταν ένα καλό παιχνίδι για όλους. Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο, να κάνουμε αυτό που πρέπει και ό,τι είναι να έρθει, ας έρθει. Θα αποδεχθούμε το καθετί».

Όσο για αυτό που πιστεύει πως χρήζει ακόμα βελτίωσης στην ΑΕΚ; «Σίγουρα κάποια πράγματα πάνω στην άμυνά μας, γιατί και τώρα είχαμε κάποια θέματα. Όταν γίνει κι αυτό, τότε θα είμαστε σίγουρα πολύ καλύτεροι».

Για την απουσία του Μάρκους Σλότερ για δεύτερο σερί παιχνίδι, πρόσθεσε: «Είναι όλο και καλύτερα. Τον περιμένουμε πως και πως στην ομάδα και πιστεύω πως θα επιστρέψει πολύ σύντομα».

πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.