Header Ads


Κωστένογλου: «Θα μπουν περισσότεροι παίκτες που θα απειλούν τον αντίπαλο»

Κωστένογλου: «Θα μπουν περισσότεροι παίκτες που θα απειλούν τον αντίπαλο»


Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου μίλησε ενόψει του αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ και αναφέρθηκε για το σύστημα, τους παίκτες και τον στόχο της σεζόν.



Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ομάδα έχει κάνει βήματα πρόοδο και στην ατομική απόδοση και στην ομαδική. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί. Έχουμε δυο αποτελέσματα που δεν κερδίσαμε, επιβάλλεται να κερδίσουμε την Κυριακή.

Για το σύστημα: Ανάλογα με τις συνθήκες προσαρμόζεις τις τακτικές και τις σκέψεις. Tο 3-5-2 ήταν κάτι που λειτούργησε και ήταν μονόδρομος στις αρχές. Το έχω πει και στο παρελθόν. Μια ομάδα θα πρέπει να αγωνίζεται με τέσσερις αμυντικούς, πολύ πιθανόν να συνεχίσουμε με τετράδα.

Για το Βόλο ΝΠΣ: Λανθασμένα επικεντρωνόμαστε στο σύστημα. Αυτό που μας απασχολεί πως αμυνόμαστε και πως θα κάνουμε επίθεση. Χρειαζόμαστε παίκτες που θα απειλούν και θα βάζουν γκολ.

Για τους νέους παίκτες: Είναι πολύ νωρίς, με το πέρασμα των επόμενων παιχνιδιών θα αξιοποιήσω όλους τους παίκτες. Σύντομα θα παίξουν όλοι τόσο οι νέοι, όσο και οι νεαροί. Οι επιλογές μου θα γίνουν σε κατάλληλο χρόνο.

Η βαθμολογική πίεση είναι διαφορετική. Η κριτική και η πίεση αυτή δεν είναι κακοπροαίρετη. Ως τεχνικός της ΑΕΚ πρέπει να το γνωρίζεις αυτό. Όταν κι αν λειτουργούμε σωστά οι νίκες θα έρθουν.

Για τον Βόλο: Να βρισκόμαστε σε εγρήγορση, είναι το πρώτο ματς μετά τη διακοπή. Στο Βόλο υπάρχουν 3-4 ποιοτικοί παίκτες, παίζει επιθετικά, έχει δημιουργήσει προβλήματα, είναι δύσκολο ματς, αλλα η ΑΕΚ πρέπει να είναι πρωταγωνιστής.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.