Header Ads


Unlabelled Δήλωση Κούγια μετά το ΑΕΛ - ΑΕΚ!

Δήλωση Κούγια μετά το ΑΕΛ - ΑΕΚ!


Τι αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ - Τι λέει για όσα διαρρέει η Ένωση!
Η ΑΕΚ έμεινε στο ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Λάρισας, αλλά αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το τρίτο… ημίχρονο της αναμέτρησης. Κι αυτό γιατί ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί», σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η «Ένωση», επιτέθηκε φραστικά σε μέλη της αποστολής μετά τη λήξη του αγώνα. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ διέψευσε κατηγορηματικά το φερόμενο επεισόδιο με τον Βασίλη Δημητριάδη.

Η ΑΕΚ έμεινε στο ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Λάρισας, αλλά αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το τρίτο… ημίχρονο της αναμέτρησης. Κι αυτό γιατί ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί», σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η «Ένωση», επιτέθηκε φραστικά σε μέλη της αποστολής μετά τη λήξη του αγώνα. ύμφωνα με όσα λένε οι Κιτρινόμαυροι, στη φυσούνα, μετά τη λήξη του ματς, ο Κούγιας φώναζε προς τους Δημητριάδη και Ηλία Ατματσίδη: «Τσούζει, τσούζει, πονάτε;». «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι», ήταν η απάντηση του Ατματσίδη που έφυγε για τα αποδυτήρια, ενώ ο Δημητριάδης έλεγε προς τους παρατηρητές για τον Κούγια: «Ακούσατε τι λέει;».

Ο Αλέξης Κούγιας με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ διέψευσε κατηγορηματικά την ύπαρξη επεισοδίου με τον Δημητριάδη και τόνισε πως άνανδροι υποστηρίζουν ψευδώς ότι είχε επεισόδιο με τον Δημητριάδη, λέγοντας πως αυτό θα συνέβαινε μόνο αν εκείνος του έφερνε νόμιμο και όχι λαθραίο πετρέλαιο αν άνοιγε πάλι βενζινάδικο.

Αναλυτικά η δήλωσή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Πληροφορήθηκα ότι ανώνυμα, όπως συνηθίζουν οι άνανδροι, προσπαθούν να με δυσφημήσουν περί του ότι δήθεν είχα κάποιο επεισόδιο με τον Δημητριάδη. Μεγαλύτερο ψέμα δεν υπάρχει, και για το πως φέρθηκα προσωπικά πριν τον αγώνα και μετά τον αγώνα σε όλη την αποστολή της ΑΕΚ μπορούν να το βεβαιώσουν ο κ. Λυσάνδρου, οι συνοδοί της ΑΕΚ, τους οποίους χαιρέτησα έναν έναν, εκτός του Δημητριάδη (κι αυτό φαίνεται ότι τον πείραξε), ο εκπρόσωπος τύπου και παλιός μου φίλος κ. Ανδρέας Δημάτος, αλλά και οι Βράνιες, Λιβάγια, Μπάρκας και Ντέλετιτς, τους οποίους αγκάλιασα.

Με τον Δημητριάδη ουδέποτε είχα ούτε πρόκειται να έχω καμία επαφή, για ευνόητους λόγους, εκτός αν ξανά ανοίξει το βενζινάδικο και μου φέρει κανένα βυτίο πετρέλαιο στο σπίτι, υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι από τα νόμιμα και όχι από τα λαθραία.

Αλλά τι να κάνεις; Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Κατά τα άλλα, τους παραπέμπω όλους σε όσα αναφέρει ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Σωτήρης Μάρκου σε προηγούμενη δήλωση του απόψε».

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.