Header Ads


Την Τρίτη με παρουσία Μελισσανίδη η συνάντηση της ΑΕΚ με την Περιφέρεια!

Την Τρίτη με παρουσία Μελισσανίδη η συνάντηση της ΑΕΚ με την Περιφέρεια!


Για το μεσημέρι της Τρίτης προγραμματίστηκε η συνάντηση που είχε προαναγγείλει ο Γιώργος Πατούλης ανάμεσα στην Περιφέρεια και την ΑΕΚ, όπου θα τεθεί το ακριβές χρονοδιάγραμμα της υπογειοποίησης.
Το μεσημέρι της Τρίτης, στις 15.00 στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής στη Λεωφόρο Συγγρού, προγραμματίστηκε η συνάντηση που θα έχει η διοίκηση της ΑΕΚ και οι τεχνικοί της σύμβουλοι με τον Γιώργο Πατούλη και τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες.

Την συνάντηση την είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο Περιφερειάρχης στην επίσημη δήλωση που είχε κάνει το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Σε αυτή, αναμένεται να τεθεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της υπογειοποίησης που έχει αναλάβει να χρηματοδοτήσει και να εκτελέσει η Περιφέρεια Αττικής.

Στη συνάντηση θα παραβρεθεί και ο Δημήτρης Μελισσανίδης μαζί με τον Μηνά Λυσάνδρου (Α' Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος), τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Αλέξη Αλεξίου αλλά και τους ανθρώπους της Dimand Δημήτρη Ανδριόπουλο (project manager), Πάνο Παναγιωτίδη (Γενικός Διευθυντής) και Μιχάλη Αναστόπουλο.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.