Header Ads


Ρέι: «Βγάλαμε ενέργεια μετά τις συνεχόμενες ήττες»

Ρέι: «Βγάλαμε ενέργεια μετά τις συνεχόμενες ήττες»



Ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ, Κέντρικ Ρέι, μίλησε για τον χθεσινό αγώνα με την Αντβέρπ

Η ΑΕΚ επέστρεψε χθες στις νίκες, κερδίζοντας την Αντβέρπ στο ΟΑΚΑ. Ο εκ των πρωταγωνιστών της «Βασίλισσας» Κέντρικ Ρέι, μίλησε στο SDNA για την αντίδραση, που ήρθε μέσα από την άμυνα, αναφέρθηκε στην ενέργεια που έβγαλαν όσοι πάτησαν παρκέ και στάθηκε στις λύσεις που διαθέτει το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ τη φετινή σεζόν

Στο ξεκίνημα της συζήτησης ο εκρηκτικός γκαρντ αναφέρθηκε στην αντίδραση αυτού και των συμπαικτών του στο παιχνίδι με την Αντβέρπ. «Είναι καλό να επιστρέφεις και να κερδίζεις μετά από διαδοχικές ήττες. Ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όσον αφορά την αυτοπεποίθησή μας. Θα μας δώσει ώθηση. Η ομάδα δουλεύει σκληρά σε κάθε προπόνηση και βλέπουμε τώρα το επόμενο παιχνίδι και μόνο».

Η ΑΕΚ επιστράτευσε την άμυνά της για να φτάσει στη νίκη και όπως εξηγεί «από την πρώτη στιγμή το προπονητικό σταφ μας είχε επισημάνει το πόσο σημαντικό είναι να είμαστε καλοί στην άμυνα. Κάναμε ένα βήμα μπροστά όσον αφορά την αμυντική εικόνα μας και θεωρώ πως έγινε η αρχή για να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια».

Κάθε στιγμή που βρισκόταν στο παρκέ ήταν μόνιμη απειλή για τον αντίπαλο. Αυτό αποτυπώθηκε και στους 18 πόντους που πέτυχε, για τους οποίους εξήγησε πως «εγώ αυτό που θέλω είναι να έχω ρυθμό στην επίθεση και να είμαι πάντα θετικός για την ομάδα μου σε αυτό το κομμάτι. Η ομάδα έχει πολλές λύσεις, οπότε ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος. Βρίσκουμε ρυθμό και στην άμυνα και αυτό έχει μεγάλη σημασία».

Από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ο Αμερικανός γκαρντ είχε τονίσει πως ήθελε να αγωνιστεί στη θέση του πόιντ γκαρντ. Στο πλαίσιο αυτό θέλει να παίρνει πάντα την κατάλληλη απόφαση, ώστε να κάνει καλύτερο το παιχνίδι της ομάδας του, όπως εξήγησε.

«Θέλω στο παρκέ να είμαι πάντα ο εαυτός μου. Να διαβάζω κάθε φάση και να παίρνω την σωστή απόφαση για εμένα και την ομάδα. Αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να πασάρω, τότε θα το κάνω. Αν σημαίνει πως θα πρέπει να σουτάρω, θα σουτάρω. Αυτό που κάνω είναι να είμαι ο εαυτός μου».

Όσο για το τι άλλαξε στην εικόνα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με την Αντβέρπ, ο Αμερικανός ήταν ξεκάθαρος. «Αυτό που κάναμε ήταν να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ. Μετά τις συνεχόμενες ήττες που είχαμε θέλαμε όσο τίποτα να παίξουμε με ενέργεια. Και το καταφέραμε».

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.