Header Ads


Έρχεται… Γολγοθάς για την ΑΕΚ!

Έρχεται… Γολγοθάς για την ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ έχασε έδαφος μετά το 0-0 με την ΑΕΛ και μετά την διακοπή την περιμένει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα.
Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε η ΑΕΚ στο… χωράφι του AEL FC Arena μένοντας στο 0-0 με την τοπική ΑΕΛ. Η «Ένωση» δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, απείλησε ελάχιστες φορές την αντίπαλη εστία και κινδυνεύει να μείνει αρκετά πίσω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αν εκείνοι κερδίσουν σήμερα, ενώ βρίσκεται ήδη στο -4 από την Ξάνθη.

Πλέον ακολουθεί η διακοπή πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες, αλλά σε δύο εβδομάδες αρχίζει ένας Γολγοθάς για τους «κιτρινόμαυρους». Μετά το ματς με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ (20/10) αρχίζουν τα πολύ δύσκολα, καθώς η ΑΕΚ αντιμετωπίζει κατά σειρά τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (27/10), τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (3/11), τον Παναθηναϊκό ως φιλοξενούμενη (10/11), τον Άρη ως γηπεδούχος (24/11) και τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (30/11).

Ο Νίκος Κωστένογλου θα έχει την ευκαιρία στο διάστημα αυτό να δουλέψει με τους παίκτες του για να διορθώσει πράγματα που δεν είχε το χρόνο να κάνει παραλαμβάνοντας την σκυτάλη από τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Παράλληλα ελπίζει να βάλει στην εξίσωση περισσότερους παίκτες, καθώς σκοπεύει να διευρύνει το ροτέισον, καθώς θα είναι απαραίτητο εν όψει και των playoffs να στηρίζεται σε περισσότερους παίκτες.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.