Header Ads


Φθιώτιδα, Καρδίτσα και Άγιος Νικόλαος βάφτηκαν στα “κιτρινόμαυρα”!

Φθιώτιδα, Καρδίτσα και Άγιος Νικόλαος βάφτηκαν στα “κιτρινόμαυρα”!


Πλήθος μεταλλίων περιλάμβανε το Σαββατοκύριακο 28-29/09 για το ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου, που διέπρεψε σε τρεις διαφορετικούς αγώνες, σε τρεις διαφορετικές πόλεις.
Συγκεκριμένα,στον διήμερο αγώνα “ΜΤΒ και ROAD RACE 2019” που διοργάνωσε ο ΣΥ.ΦΑ.ΓΕ. και το bikeExpert στην Κ. Τιθορέα Φθιώτιδος, η ομάδα μας κατέκτησε 4 χρυσά, 3 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλια.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήτα ο Τάσος Παπαποστόλου που στην κατηγορία Ανδρών, αναδείχθηκε 1ος στη Γενική Βαθμολογία με 2 χρυσά και 1 αργυρό μετάλλιο σε 2 αγώνες ΜΤΒ και 1 ανάβασης.

Χρυσό κατέκτησε και ο Ιάσωνας Μαντάς στους Παμπαίδες τόσο στο MTB όσο και στην ανάβαση στην κατηγορία όπεν. Ο Τάσος Καβαλιεράτος στην κατηγορία Μάστερ Β’ στο ΜΤΒ κατέκτησε την 2η θέση, ενώ τον μιμήθηκε η Αντριάνα Στεργίου, στις Γυναίκες, στο αγώνισμα της ανάβασης.

Κώστας Κατσιλιέρης και Ανδρέας Γεωργόπουλος έκαναν το εντυπωσιακό 1-3 στην ανάβαση στην κατηγορία Μάστερ Γ’, ενώ στην Μάστερ Β’ ο Αλέξης Αθανασόπουλος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Στους Παίδες και τους Εφήβους, Αντώνης Γκάρτζιος και Χρήστος Σκυλοδήμος κατέλαβαν την 3η θέση αντίστοιχα.
Από εκεί και πέρα, οι Γιάννης Νανούρης (Μάστερ Β΄), Βαγγέλης Σακελλής (Μαστέρ Β΄) και Βασίλης Τριανταφυλλίδης (Μάστερ Γ΄), πλασαρίστηκαν αντίστοιχα στην 4η, 5η, και 6η θέση στην Ανάβαση.

Ο Γιώργος Ανδρέας Ανδρεάδης στους Παίδες, τερμάτισε 6ος στην Ανάβαση, στα Μίνι Μεγάλα ο Γιάννης Μυλώβας 5ος και ο Δημήτρης Παπαποστόλου 6ος. Τέλος, στα Μίνι Μικρά στο ΜΤΒ ο Γιάννης Κουρούνης 4ος, ο Αιμίλιος Καβαλιεράτος 5ος, ο Γιάννης Τριανταφυλλίδης 6ος και ο Κωνσταντίνος Παπαποστόλου 10ος.

Σπουδαία επιτυχία σημείωσε στην Καρδίτσα και την 4η ΑΝΑΒΑΣΗ “WINERY MONSIEUR NICOLAS ΒΥ G. KARAMITROS”, ο Κώστας Γιαννίκης που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη Μάστερ Β’, ενώ στη Μάστερ Γ’ 3ος τερμάτισε ο Κώστας Κατσιλιέρης και 4ος ο Χρήστος Σουρμαΐδης.

Στον τρίτο αγώνα των ημερών, ο Χάρης Καστραντάς σήκωσε την σημαία της ΑΕΚ ψηλότερα από όλους στον αγώνα του Αγίου Νικολάου, καθώς κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια στον διπλό αγώνα αντοχής Σαββάτου και Κυριακής στον Γύρο Μεραμπέλου που διοργάνωσε ο Π.Ο.Α.Ν. (Ποδηλατικός Όμιλος Αγίου Νικολάου).












aekfc.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.