Header Ads


Καταιγιστική η Βασίλισσα στην πρεμιέρα-Η δεύτερη πιο παραγωγική της εμφάνιση κόντρα στην Ορτέζ

Καταιγιστική η Βασίλισσα στην πρεμιέρα-Η δεύτερη πιο παραγωγική της εμφάνιση κόντρα στην Ορτέζ


H AEK ήταν ασταμάτητη στη πρεμιέρα του Basketball Champions League και με τους 102 πόντους που πέτυχε, έφτασε στο μία ανάσα από το ρεκόρ παραγωγικότητάς της στη διοργάνωση! Δείτε το ”κιτρινόμαυρο” Top-5!

Ονειρική εκκίνηση για την ΑΕΚ στο νέο Basketball Champions League. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου πάτησε το γκάζι από το πρώτο λεπτό και έτσι έφτασε στο εκκωφαντικό 102-82 επί της Ορτέζ στο ΟΑΚΑ.


Οι ”κιτρινόμαυροι” είχαν σε μεγάλο βράδυ τον Κιθ Λάνγκφορντ των 27 πόντων και των μόλις 2 χαμένων σουτ (11/13), ενώ κομβικό ρόλο έπαιξε και το 48,4% (15/31) από τη γραμμή του τριπόντου. Έτσι, η ΑΕΚ μπορεί να μην πέτυχε μία από τις πιο ευρείες νίκες της στο BCL, κατάφερε όμως να φτάσει έναν πόντο μακριά από ένα νέο ρεκόρ παραγωγικότητας, στην πορεία της στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, η ελληνική ομάδα είχε πετύχει 103 πόντους στην εκτός έδρας νίκη της κόντρα στη Βενέτσια, στις 17/10/17, με το τελικό 101-103 όμως να έρχεται μετά από παράταση. Με λίγα λόγια, η ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει 102 πόντους σε 40′ αγώνα, με το +100 να έρχεται για μόλις δεύτερη φορά, φυσικά μετά τον μεγάλο τελικό του 2018 απέναντι στη Μονακό, όταν και το 100-94 έδωσε το τρόπαιο στην ”Ένωση”!




πηγή: eurohoops.net
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.