Header Ads


Χαραμάδα αισιοδοξίας για Μπάρκα στην ΑΕΚ!

Χαραμάδα αισιοδοξίας για Μπάρκα στην ΑΕΚ!


Πιθανότητες ταχύτερης επιστροφής, από τον ένα μήνα που είχε αρχικά εκτιμηθεί, αφήνει το είδος του τραυματισμού του Βασίλη Μπάρκα.
Ευχάριστα νέα, για ταχύτερη επιστροφή του Βασίλη Μπάρκα από τον τραυματισμό του, περιμένουν στην ΑΕΚ.

Ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα, σε προπόνηση της Εθνικής, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία ενός μήνα.

Όπως αναφέρει, όμως, η «Ώρα για Σπορ», στην ΑΕΚ υπάρχει μια χαραμάδα αισιοδοξίας για μικρότερο διάστημα απουσίας του διεθνούς γκολκίπερ από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο λόγος αυτής της αισιοδοξίας είναι το είδος του τραυματισμού, αφού πρόκειται για κάταγμα στον αντίχειρα και όχι σε κάποιο άλλο -πιο δύσκολο να επανέλθει- δάχτυλο, αλλά και η κατάστασή του, που δείχνει καλύτερη από ό,τι αναμενόταν. Πιο σαφής εικόνα αναμένεται να υπάρχει τις επόμενες μέρες, για να φανεί και πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του στη θεραπεία.

Βέβαια, η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη, αφού δύσκολα θα μειωθεί τόσο πολύ ο χρόνος αποθεραπείας ώστε να είναι έτοιμος, ενώ θα απουσιάσει σίγουρα και από το ματς με τον Βόλο.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.