Header Ads


Ατομικό για τέσσερις εν όψει Ολυμπιακού

Ατομικό για τέσσερις εν όψει Ολυμπιακού



Οι Μάνταλος και Μπάρκας συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ο Ζεράλδες έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά γαστροκνημία, ο Βέρντε ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενόχλησης στον αριστερό προσαγωγό.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή (23/10) προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (27/10, 19:30) στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.   

Οι Πέτρος Μάνταλος και Βασίλης Μπάρκας συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης που ακολουθούν. Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά γαστροκνημία, ενώ ο Ντανιέλε Βέρντε ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενόχλησης στον αριστερό προσαγωγό. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.



Η αυριανή (24/10) προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 17.30 και υπάρχει αγωνία στον Νίκο Κωστένογλου αναφορικά με τους τραυματίες και το ποιους θα μπορεί να υπολογίζει για τη μάχη με τους Πειραιώτες στο κατάμεστο φαληρικό γήπεδο.

Όπως έχει τονιστεί ξανά, ο Μάνταλος θα πηγαίνει μέρα με τη μέρα για να φανεί ποτέ θα μπει στις προπονήσεις, χωρίς να μπορεί να γίνει κάποια πρόβλεψη. Όσο για τον τραυματισμό του Ζεράλδες, θα επανεκτιμηθεί χωρις να είναι κάτι εξαιρετικά ανησυχητικό, ενώ ο Βέρντε έμεινε εκτός περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

πηγή: sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.