Header Ads


Μπέος: "Μπορούσαμε να νικήσουμε στην Ριζούπολη αν δεν ήταν ο Ζαχαριάδης"

Μπέος: "Μπορούσαμε να νικήσουμε στην Ριζούπολη αν δεν ήταν ο Ζαχαριάδης"


Αιχμές για την διαιτησία του Ζαχαριάδη στο ματς του Βόλου με την ΑΕΚ στην Ριζούπολη από τον Αχιλλέα Μπεό με τον Δήμαρχο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας να τονίζει πως αν δεν ήταν ο συγκεκριμένος διαιτητής οι Βολιώτες θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει.
Αναλυτικά ο Μπέος, μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM αναφέρθηκε αρχικά στο ματς με τον ΠΑΟΚ τονίθζοντας τα εξής: «Θέλουμε να έρθει όσο περισσότερος κόσμος μπορεί στον Βόλο στον αγώνα του Σαββάτου, να γνωρίσουν τα πανέμορφα τσιπουράδικα του Βόλου, να μπουν στο γήπεδο, με την ταυτότητά τους και τον ΑΜΚΑ τους και να έχουμε μία γιορτή του ποδοσφαίρου.

Ομως θέλω να επισημάνω κάτι. Να μην έρθει κανείς με πλαστά εισιτήρια γιατί τώρα με τα τουρνικέ και τα barcode δεν μπορεί να περάσει δεύτερο εισιτήριο με τον ίδιο αριθμό. Μπλοκάρουν τα συστήματα και θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους να περιμένουν να μπουν στο γήπεδο”.

Εάν, λοιπόν, δεν έχουν κάποια παιδιά χρήματα, να έρθει η θύρα 4 να μου πει και καλύπτω εγώ το εισιτήριό τους έως 200 άτομα. Θα δώσω 200 εισιτήρια δωρεάν, θα τα πληρώσω εγώ, σε οπαδούς του ΠΑΟΚ που δεν έχουν χρήματα για να τα πληρώσουν. Μην έρθουν όμως 2.000 άτομα. Έως 200 εισιτήρια τα πληρώνω, για να μην μπλοκάρουν το σύστημα και αρχίσουμε τις μάχες με τα ΜΑΤ, χημικά και τα σχετικά. Τότε θα είναι δύσκολο να επέμβω. Πιο αντρίκεια πρόταση δεν υπάρχει από αυτή που κάνω, γιατί θέλουμε να προστατέψουμε τη γιορτή».

Για τον αγώνα του Βόλου με την ΑΕΚ και τη διαιτησία του Ζαχαριάδη: «Ντροπή. Αν δεν ήταν ο Ζαχαριάδης, πολύ πιθανόν ο Βόλος θα έφευγε είτε με βαθμό είτε με βαθμούς από το γήπεδο».

πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.