Header Ads


"Παρατήριο Υλοποιήσης" για την Αγιά Σοφιά με σφραγίδα Πατούλη!

"Παρατήριο Υλοποιήσης" για την Αγιά Σοφιά με σφραγίδα Πατούλη!


Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη θα λειτουργήσει «Παρατηρητήριο Υλοποίησης» του έργου, το οποίο θα παρακολουθεί σε ημερήσια βάση την πορεία υλοποίησης όλων όσων απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου γηπέδου
Μια ακόμα σημαντική είδηση προέκυψε από τη συνάντηση της ΑΕΚ με την Περιφέρεια Αττικής.

Πέρα από τη συμφωνία με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για τη διάθεση 1 εκατ. ευρώ στα συνοδά έργα της «Αγια-Σοφιάς», αποφασίστηκε να λειτουργήσει και ένα «παρατηρητήριο εργασιών».

Η σχετική πρόταση έγινε από τον Γιώργο Πατούλη (ώστε να επιλύονται άμεσα τυχόν προβλήματα και να μη χάνεται καθόλου χρόνος) και έγινε αποδεκτή από την πλευρά της «Ένωσης».

Η σχετική ενημέρωση της Περιφέρειας αναφέρει

«Στο πλαίσιο της συζήτησης ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατέθεσε την πρόταση, η οποία έγινε αποδεκτή από την ΑΕΚ να λειτουργήσει, με τη συνεργασία των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής και των τεχνικών συμβούλων της ομάδας, “Παρατηρητήριο Υλοποίησης” του έργου, το οποίο θα παρακολουθεί σε ημερήσια βάση την πορεία υλοποίησης όλων όσων απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Μέσω του Παρατηρητηρίου θα γίνεται σε καθημερινή βάση ενημέρωση για την πορεία των εργασιών, προκειμένου να επιλύονται έγκαιρα και άμεσα με συγκεκριμένες παρεμβάσεις τυχόν προβλήματα που ανακύπτουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της συζήτησης ξεκαθαρίστηκε ότι πρόκειται για ένα δημόσιο έργο το οποίο, για να υλοποιηθεί απαιτούνται συγκεκριμένες διαδικασίες βάσει του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου.

Ωστόσο σε κάθε περίπτωση ο Γ. Πατούλης υπογράμμισε ότι θα μεριμνήσει προσωπικά προκειμένου να τρέξουν τα έργα και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.