Header Ads


Πατούλης: «Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ»

Πατούλης: «Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ»


Στη δέσμευση ότι θα στηριχθεί «χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις» η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ προχώρησε (απαντώντας στη σχετική επιστολή της «Ένωσης») ο Γιώργος Πατούλης.
Διαβεβαιώσεις ότι η Περιφέρεια Αττικής θα προχωρήσει βάσει των συμφωνηθέντων την κατασκευή των συνοδευτικών έργων της «Αγια-Σοφιάς» έδωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Μετά την επιστολή της «Ένωσης» (με την οποία εκφραζόταν η ανησυχία της για τις κωλυσιεργίες που παρατηρούνται στην υπογειοποίηση και τα άλλα έργα), ο Περιφερειάρχης προχώρησε σε επίσημη δήλωση.

Σε αυτήν λοιπόν αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στηρίζει ανεπιφύλακτα, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Στον ένα μήνα θητείας της νέας περιφερειακής αρχής, έγιναν περισσότερα βήματα μπροστά, στην υλοποίηση των έργων που έχει αναλάβει η Περιφέρεια, από όσα είχαν γίνει τον προηγούμενο χρόνο.

Την επόμενη βδομάδα έχει προγραμματιστεί στο γραφείο μου συνάντηση μου με τη Διοίκηση και τους τεχνικούς συμβούλους της ΑΕΚ, με τη συμμετοχή των αρμοδίων τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, όπου θα τεθεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων που έχει αναλάβει να χρηματοδοτήσει και να εκτελέσει η Περιφέρεια Αττικής, με βάση την ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την εκτέλεση των δημοσίων έργων».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.