Header Ads


Unlabelled Αποχώρηση - έκπληξη από την διοίκηση της ΑΕΚ

Αποχώρηση - έκπληξη από την διοίκηση της ΑΕΚ


Το μέλλον της "Ένωσης" σε επίπεδο ακαδημιών και το μπάτζετ που πέφτει!
Δύο είναι τα ζητήματα που απασχολούν την «Ένωση», όσον αφορά την «επόμενη ημέρα». Το πρώτο, σύμφωνα με τη LiveSport έχει να κάνει με τον Νίκο Κωστένογλου και το πως θα διαχειριστεί την τρέχουσα σεζόν. Μέχρι στιγμής τα έχει πάει καλά, αλλάζοντας το κακό πρόσωπο που έδειχνε η ομάδα επί Καρντόσο. Ωστόσο, όσον αφορά τον Κωστένογλου, τα πάντα θα φανούν στο τέλος της σεζόν. Δύο είναι τα ζητήματα που απασχολούν την «Ένωση», όσον αφορά την «επόμενη ημέρα». Το πρώτο, σύμφωνα με τη LiveSport έχει να κάνει με τον Νίκο Κωστένογλου και το πως θα διαχειριστεί την τρέχουσα σεζόν. Μέχρι στιγμής τα έχει πάει καλά, αλλάζοντας το κακό πρόσωπο που έδειχνε η ομάδα επί Καρντόσο. Ωστόσο, όσον αφορά τον Κωστένογλου, τα πάντα θα φανούν στο τέλος της σεζόν.

Το δεύτερο ζήτημα, αφορά τις ακαδημίες. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στην ΑΕΚ έχουν πλέον να ασχοληθούν και με το… αύριο των ακαδημιών μια και επίκειται η αποχώρηση του χρηματοδότη, Γρηγόρη Σαράντη. Βάσει πληροφοριών που επικαλείται η Sportime, το τωρινό μπάτζετ που αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ θα υποστεί μείωση. Κάτι που θα επηρεάσει σίγουρα αρκετούς τομείς στον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών.

Ο Μελισσανίδης, ο Μπούσης και ο Μεγιάδο

Η ΑΕΚ παρακολουθεί τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, Μιγκέλ Μεγιάδο. Κάτι το οποίο είναι γνωστό εδώ και ημέρες και είναι απόρροια της εξαιρετικής πορείας που πραγματοποιεί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η ομάδα του Γιώργου Σίμου, με τον Μεγιάδο να είναι βασικό στέλεχος του πολύ καλού ξεκινήματος των Κρητικών. Φυσικά, οι εμφανίσεις του εν λόγω ποδοσφαιριστή δεν άργησαν να τον βάλουν στη λίστα της ΑΕΚ, η οποία πάντα τσεκάρει περιπτώσεις από την ελληνική αγορά.

Αν και απέχουμε αρκετά από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, εκεί που ίσως φανεί κάποια εξέλιξη στο θέμα του Μεγιάδο, υπάρχουν ορισμένες παράμετροι που μπορούν να… βοηθήσουν την ιστορία και να δώσουν προβάδισμα στην «Ένωση», εάν δοθεί το «ΟΚ» να προχωρήσει ο Ίλια Ίβιτς με την περίπτωσή του. Για παράδειγμα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, έχει πολύ καλές σχέσεις με τον μεγαλομέτοχο του ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.