Header Ads


Η μεγάλη ευκαιρία για Τσιντώτα - Αθανασιάδη!

Η μεγάλη ευκαιρία για Τσιντώτα - Αθανασιάδη!


Ο Βασίλης Μπάρκας τραυματίστηκε, θα μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα, ωστόσο η ΑΕΚ έχει στο ρόστερ της δύο ακόμα τερματοφύλακες ικανούς να σταθούν κάτω από τα δοκάρια της
Άσχημα ήταν τα μαντάτα από τη χθεσινή προπόνηση της Εθνικής, με τον Βασίλη Μπάρκα να τραυματίζεται και ως εκ τούτου να μένει εκτός δράσης για τον επόμενο ένα μήνα σχεδόν. Η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη σε κάθε ομάδα. Ως τώρα ο Μπάρκας είχε αγωνιστεί σε όλα τα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τώρα θα λείψει και έρχεται η ώρα των Τσιντώτα και Αθανασιάδη να «μονομαχήσουν» για το ποιος θα τον αντικαταστήσει. Ο Τσιντώτας δείχνει φαβορί, όμως και ο Αθανασιάδης είναι ένας έτοιμος και αρκετά έμπειρος τερματοφύλακας να σταθεί κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ.

Η Ένωση έχει την τύχη να διαθέτει στο ρόστερ της τρεις τερματοφύλακες επιπέδου Σούπερ Λίγκα, ικανούς και έτοιμους. Ο Τσιντώτας φέτος έχει παίξει μόνο σε φιλικά παιχνίδια. Την περυσινή σεζόν είχε τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ τη σεζόν 2017-18 που η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα ο 26χρονος πορτιέρε μέτρησε 15 συμμετοχές στην Ελλάδα. Ο Αθανασιάδης ήρθε το καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης και έχει δείξει το διάστημα που αγωνιζόταν στην ομάδα της Τρίπολης πως είναι ένας πορτιέρε με πολύ μέλλον.

Φέτος τόσο ο Τσιντώτας όσο και ο Αθανασιάδης δεν μετρούν επίσημη συμμετοχή. Αμφότεροι έχουν παίξει στα φιλικά προετοιμασίας, με τελευταίο όπου αγωνίστηκαν αυτό με τη Λαμία εκτός έδρας στις 24 Ιουλίου, με τον Τσιντώτα να παίζει στο πρώτο ημίχρονο και τον Αθανασιάδη στο δεύτερο.

πηγή: aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.