Header Ads


Με Τσάμπιονς Λιγκ και Τσάμπιονσιπ

Με Τσάμπιονς Λιγκ και Τσάμπιονσιπ


Μετά την χθεσινή υπερπροσπάθεια του Ολυμπιακού, το Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται με τις μάχες των ομάδων που μετέχουν στους ομίλους 5 εώς 8. Δεσπόζει θα λέγαμε το ματς του Μιλάνου ανάμεσα στην Ίντερ και την Μπορούσια, το (στοιχηματικό) ενδιαφέρον εντοπίζεται όμως στο Άμστερνταμ. Εκεί ο Άγιαξ φιλοξενεί την Τσέλσι, ενώ κρατάμε και μια επιλογή από την αγγλική Τσάμπιονσιπ.

Άγιαξ – Τσέλσι 
Δεν επιβλήθηκε τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό 3-0 επί της Βαλένθια εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική o Αίαντας. Όπως και να έχει όμως, η Ολλανδική ομάδα βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου έχοντας 2/2 νίκες. Η Τσέλσι του Λάμπαρντ μπορεί να είναι κάτι το... διαφορετικό φέτος, βρίσκεται όμως σε καλή κατάσταση και παίζει αρκετά επιθετικά. Περιμένουμε εντυπωσιακό παιχνίδι και αρκετά τέρματα προς τις δυο εστίες. Το Over 2,5 & G/G η επιλογή μας.

Χάντερσφιλντ – Μίντλεσμπρο
Σε ανοδική πορεία βρίσκονται οι γηπεδούχοι, παραμένοντας αήττητοι στην τελευταία τετράδα αγώνων. Το θέμα που είχε στα πρόσφατα παιχνίδια στο γήπεδο τους φαίνεται πως έχε διορθωθεί, έχοντας περιορίσει τις διόδους για τους αντιπάλους. Η... κάτω βόλτα έχει πάρει την Μίντλεσμπρο, η οποία δεν μπορεί να βρει τον βηματισμό της. Βάσει της εικόνας των δυο ομάδων, έχει αξία ο καλοπληρωμένος άσσος για την ομάδα του Κάουλι.

Στο Foxbet.gr πάμε ταμείο και την Τετάρτη με το Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.