Header Ads


Γιακουμάκης: «Φέτος είναι η χρονιά μου»

Γιακουμάκης: «Φέτος είναι η χρονιά μου»


Αποφασισμένος να δείξει το καλό του πρόσωπο φέτος και να βοηθήσει την ΑΕΚ, δήλωσε ο Γιώργος Γιακουμάκης.
Ο Ελληνας φορ μπήκε ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο ματς με τον Βόλο, ήταν αυτός που έβγαλε την κάθετη στον Ολιβέιρα στη φάση του πέναλτι και στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στη Nova, λέγοντας τα εξής.

«Πετύχαμε μία νίκη που χρειαζόμασταν για να ανέβει η ψυχολογία μας. Ήρθε λίγο αγχωτικά, πράγμα που πρέπει να λύσουμε. Δεν μπορούμε κάθε φορά να κερδίζουμε με την ψυχή στο στόμα. Βάλαμε τον εαυτό μας σε μία δύσκολη κατάσταση. Ευτυχώς κερδίσαμε γιατί αυτό είναι που μένει. Οι τρεις βαθμοί. Και τώρα πάμε στο ντέρμπι».

Για το 4-4-2 του Κωστένογλου και το ότι έπαιξε στην κορυφή μαζί με τον Ολιβέιρα: «Συγχαρητήρια στο Βόλο. Είναι επικίνδυνη και δουλεμένη ομάδα. Ο προπονητής μου με έβαλε και εμένα, κρατώντας και τον Ολιβέιρα στο παιχνίδι. Δεν είχαμε αρκετούς χώρους».

Για το κακό ξεκίνημα: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Είναι κακή δικαιολογία. Σταθήκαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και επικίνδυνη επιθετικά».

Για το πότε θα δούμε τον Γιακουμάκη του Πλατανιά: «Φέτος είναι η χρονιά μου. Πρώτη φορά παίξαμε με τον Ολιβέιρα. Θέλει λίγο χρόνο. Νομίζω ότι πήγε καλά σήμερα».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα παιχνίδι που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό μου. Είναι μία ομάδα πολύ καλύτερη από πέρυσι. Είναι ένα ντέρμπι και θα πάμε με στόχο μόνο τη νίκη. Ελπίζω να πάμε καλά και να πάρουμε μία νίκη που τη θέλουμε και εμείς και ο κόσμος μας».

πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.