Header Ads


Unlabelled «Toν απέρριψε ο Ολυμπιακός, θα τον πάρει η ΑΕΚ;»

«Toν απέρριψε ο Ολυμπιακός, θα τον πάρει η ΑΕΚ;»


Η περίπτωσή του προβληματίζει, καθώς αν και είναι ελεύθερος πολύ καιρό, δεν έχει βρει ακόμα ομάδα.
Για δύο σερί καλοκαίρια, το όνομά του έπαιζε πολύ στην Ελλάδα. Είναι αλήθεια πως διαδοχικά προτείνονταν σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» ποτέ δεν ήταν τόσο ζεστοί, σε αντίθεση με τους «κιτρινόμαυρους». Οι "ερυθρόλευκοι" ποτέ δεν ήταν τόσο ζεστοί, σε αντίθεση με τους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι αρκετές φορές ξεψάχνισαν την περίπτωσή του, ωστόσο το συμβόλαιο με το οποίο ήταν δεσμευμένος με τη Χάποελ ΜπερΣέβα στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο (και αυτό παρότι επανειλημμένως και ο ίδιος ο 31χρονος μέσος είχε προσπαθήσει να βρει λύση με τον ισραηλινό σύλλογο, χωρίς όμως επιτυχία).

Πλέον, αυτό το συμβόλαιο δεν αποτελεί εμπόδιο για τον Τζον Ογκού. Ολοκληρώθηκε στο τέλος της περασμένης σεζόν, ωστόσο παρότι ελεύθερος, παρότι από τους καλύτερους παίκτες του ισραηλινού πρωταθλήματος την τελευταία πενταετία, παρότι μέσω της παρουσίας του εκεί έφτασε και ως την εθνική Νιγηρίας, ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος.

Συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά εκείνα που ψάχνει η Ένωση (ύψος και δυναμισμό στη μεσαία γραμμή), γι' αυτό και σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, οι "κιτρινόμαυροι" τον έχουν στη λίστα τους. Από την άλλη, δεδομένα θα πρέπει να προβληματίζει το γεγονός πως παρά το καλό βιογραφικό του, σε καλή ομάδα, έχουμε φτάσει 5 Σεπτεμβρίου και ο παίκτης ακόμη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Να σημειωθεί πως μόλις πριν δύο μέρες, ρεπορτάζ στο Ισραήλ έφερναν τη Χάποελ Τελ Αβίβ να τον φλερτάρει έντονα, προσδοκώντας να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως είναι ακόμη ελεύθερος, φιλοξενώντας μάλιστα και δηλώσεις του ίδιου του Νιγηριανού με τις οποίες κάθε άλλο παρά αρνητικός εμφανίζονταν στην εν λόγω προοπτική.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.