Header Ads


Κατέκτησε και το Super Cup η ΑΕΚ!

Κατέκτησε και το Super Cup η ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ κατέκτησε το Super Cup Ποδοσφαίρου Σάλας Ανδρών 2019 καθώς επικράτησε με 5-2 του Δούκα!

Την κατάκτηση του Super Cup Ποδοσφαίρου Σάλας Ανδρών πανηγυρίζει η ΑΕΚ που επικράτησε στον τελικό του ΑΣΕ Δούκα με 5-2. Σε μια δυνατή αναμέτρηση που διεξήχθη στο κλειστό του Δαΐς, η Πρωταθλήτρια ΑΕΚ απέδειξε την ανωτερότητά της κόντρα στον Κυπέλλούχο Δούκα και ξεκίνησε την νέα σεζόν με… κούπα.

Αυτό είναι το τέταρτο τρόπαιο που κατακτά η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας, μετά το Κύπελλο του 2018, το Super Cup του 2018 και το Πρωτάθλημα του 2019.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι προσπαθώντας από νωρίς να “ξεκλειδώσει” τη σφικτή άμυνα της ομάδας του Δούκα. Ο Θανασάι μαζί με τον Ασημακόπουλο προσπάθησαν με σουτ από μακριά, αλλά ο τερματοφύλακας του Δούκα και το οριζόντιο δοκάρι στέρησαν από την “Ένωση” το γρήγορο γκολ. Μετά από εκατέρωθεν καλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, τη λύση έδωσε ο Θανασάι από το σημείο του πέναλτι στο 17’, δίνοντας το προβάδισμα στους “κιτρινόμαυρος”. Στα τελευταία δευτερόλεπτα οι Πρωταθλητές έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Θανασάι και Πάνου, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Δούκα ήταν αυτή που μπήκε με περισσότερο πάθος στο 2ο ημίχρονο της αναμέτρησης, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να χάνουν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 25’ και στο 26’, με τον τερματοφύλακα της ομάδας, Δημήτρη Θεοφίλου να κρατάει το μηδέν στην εστία μας. Ακολούθησε σειρά ευκαιριών για την ομάδα μας 2 λεπτά αργότερα, καθώς στο 28’ ο Θανασάι έχασε μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο 31’ ο Μάνος είναι αυτός που δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0 για την Ένωση. Ο Δούκας συνέχισε να πιέζει και στο 33’ έκανε το 1-1 ενώ στο 34’ πέρασε μπροστά στο σκορ με 1-2. Η ΑΕΚ είχε απάντηση με τον Ντάτη στο 36’ και έφερε ξανά το ματς στην ισοπαλία. Η “Ένωση” φαίνεται πως ξύπνησε από την προσωρινή ανατροπή και στο 37’ έκανε το 3-2 με τον Δελαπόρτα. Ο “Δικέφαλος” δεν σταμάτησε, όμως, εκεί και στο 38’ ο Μάνος έδωσε αέρα δύο τερμάτων, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά έκανε ο ίδιος το τελικό 5-2.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί και στη συνέχεια η απονομή που επισφράγισε την προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Ζιάβα.

ΑΕΚ – ΑΣΕ Δούκα 5-2

Σκόρερς: Θανασάι, Ντάτης, Δελλαπόρτας, Μάνος (2).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.