Header Ads


Έναρξη συνεργασίας με τους Stefano Koeflat, Σπύρο Κομπογιάννη και Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου!

Έναρξη συνεργασίας με τους Stefano Koeflat, Σπύρο Κομπογιάννη και Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου!


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Stefano Koeflat, Σπύρο Κομπογιάννη και Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου. Και οι τρεις εντάσσονται στο δυναμικό του τμήματος eSports και την ομάδα FIFA 11vs11.
Ο Stefano Koeflat (Ολλανδός) είναι 19 ετών (17/09/1999), αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει ήδη στο παλμαρέ του σημαντικές επιτυχίες.

O Σπύρος Κομπογιάννης είναι 22 ετών (26/08/1997), αγωνίζεται ως επιθετικός, ενώ έχει αγωνιστεί με τις ομάδες των VGL Everton, WeLoveGaming και GameSpace. Μάλιστα, με τις παραπάνω ομάδες κατέκτησε τέσσερα σερί πρωταθλήματα.

Ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου είναι 22 ετών (30/10/1997), αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, ενώ έχει αγωνιστεί με τις ομάδες των WeLoveGaming (μάνατζερ) και Gamespace. Το παλμαρέ του κοσμούν τέσσερα σερί πρωταθλήματα με τις προηγούμενες ομάδες του, ενώ στο 1vs1 έχει σημαντικές διακρίσεις.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, δήλωσαν στο aek.gr:

Stefano Koeflat: “Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με πίστεψαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω στην ΑΕΚ. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα το να έρθω στην ΑΕΚ και ήταν κάτι που δεν περίμενα να γίνει. Η κατάσταση στην ομάδα είναι εξαιρετική και δεν θα άλλαζα τίποτα. Ο προπονητής, αλλά και όλοι στην ομάδα, θέλουν να λάβουν το καλύτερο από όλους τους παίκτες, επομένως όλοι μαζί στοχεύουμε στους τίτλους“.

Σπύρος Κομπογιάννης: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια της ΑΕΚ για τη μεγάλη τιμή που μου δίνει να αγωνιστώ με τα” κιτρινόμαυρα” και ειδικότερα τον Χρήστο Γρίδα που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Για μένα ειναι μια μεγάλη πρόκληση να συνεχίζωνα παιζω στο υψηλότερο επίπεδο μετα τα 4 συνεχόμενα Πρωταθλήματα που έχω κατακτήσει στο VGL. Θα συμβάλλω τα μέγιστα να βοηθήσω τους νέους μου συμπαίκτες να αξιοποιήσουμε το ταλέντο που υπάρχει και να πετύχουμε τους απαιτητικούς στόχους την επερχόμενη σεζόν“.

Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου: “Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον ανήκω σε ένα σωματείο το οποίο υποστηρίζω από μικρό παιδί. Ελπίζω να αποφέρω τα μέγιστα και να δικαιώσω τον προπονητή για την μεταγραφή μου στην ομάδα. Ένα σωματείο όπως η ΑΕΚ πρέπει να πρωταγωνιστεί σε κάθε επίπεδο και θέλω να πιστεύω πως θα πραγματοποιήσουμε μια καλή σεζόν με στόχο το double“.

Stefano, Σπύρο και Κωνσταντίνε, καλωσήρθατε στην οικογένεια της ΑΕΚ!

aek.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.