Header Ads


Το ντέρμπι «Δικεφάλων» ΑΕΚ – ΠΑΟΚ αποκλειστικά στα κανάλια Novasports! (VIDEO)

Το ντέρμπι «Δικεφάλων» ΑΕΚ – ΠΑΟΚ αποκλειστικά στα κανάλια Novasports! (VIDEO)


Οι «Δικέφαλοι» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναμετρώνται αποκλειστικά στο γήπεδο των καναλιών Novasports!
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, ένα ακόμη ντέρμπι, αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ.

Την παράσταση της 5ης αγωνιστικής κλέβει το ντέρμπι των «Δικεφάλων» και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα από τις 17:30 με το Pre Game της «Ώρας των Πρωταθλητών» στο ΟΑΚΑ με εκλεκτούς καλεσμένους. Τη σκυτάλη παίρνει στις 19:30 στο Novasports1HD η απευθείας μετάδοση του ντέρμπι με όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο των καναλιών της Nova να μεταφέρουν τα πάντα από το γήπεδο. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» και στο Novasports1HD, το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ντέρμπι και στο Novasports.gr με ζωντανή ηχητική κάλυψη, videos, και πλήρη στατιστική κάλυψη. Μετά τη λήξη του αγώνα θα ακολουθήσει όλο το ρεπορτάζ με τους πρωταγωνιστές, στιγμιότυπα και δηλώσεις. Παράλληλα, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν τη δυνατότητα να δουν διαφορετικά το ντέρμπι μέσα από τον εμπλουτισμό της τηλεοπτικής μετάδοσης με την ανανέωση των γραφικών ανάλυσης.

Τα στατιστικά ΟΡΤΑ προσφέρουν πλούσια και αναλυτική καταγραφή των ομαδικών και ατομικών δεδομένων κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παράλληλα, υπάρχουν, οn screen γραφικά με στατιστικά στοιχεία της ανάπτυξης του παιχνιδιού μέσα στο γήπεδο. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την κίνηση παικτών και την ανάπτυξη της ομάδας, τις επαφές με τη μπάλα, τους χώρους δράσης και άλλες λεπτομέρειες που κάνουν ακόμα πιο κατανοητό τον αγώνα στον τηλεθεατή.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για την Κ19 στο WEB TV του Novasports.gr και στο κανάλι Novasports στο YoυTube
Παράλληλα, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 12:30 θα μεταδοθεί στο Web TV του Novasports.gr και στο κανάλι Novasports στο YoυTube το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα υποδομής Κ19. Λίγο πριν από τις μεγάλες μάχες της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, διεξάγονται τα ντέρμπι για το πρωτάθλημα υποδομής κάτω των 19 ετών. Όλοι οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα ντέρμπι της κατηγορίας Κ19 μέσα από τις μεταδόσεις των παιγνιδιών που θα γίνουν απευθείας από το Web TV του Novasports.gr καθώς και από το κανάλι Novasports στο YoυTube.

Δείτε το τρέιλερ της αναμέτρησης:
*enwsi.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.