Header Ads


Όνομα που έπαιξε για τον Παναθηναϊκό «χτυπάει» ο Ίβιτς!

Όνομα που έπαιξε για τον Παναθηναϊκό «χτυπάει» ο Ίβιτς!


Ποιος μέσος παρουσιάζεται να είναι ψηλά στη λίστα του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ;

Δεδομένη, τουλάχιστον ρεπορταζιακά, η πρόθεση του Ίλια Ιβιτς να εξαντλήσει τις ταιριαστές για το προφίλ του αμυντικού μέσου που αναζητά υποψηφιότητες από την αγορά των ελεύθερων.

Θα ήθελε και κάτι… καλύτερο ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής, ωστόσο το timing της πρόσληψης του συνέπεσε με πολύ πιο σοβαρά και άμεσης διαχείρισης ζητήματα από τα όποια μεταγραφικά… εξτραδάκια.

Οπότε, από την στιγμή που τώρα, μόνο ελεύθεροι είναι διαθέσιμοι, αυτούς και εξετάζει ο Ιβιτς. Μη φανταστείτε… μανιωδώς, απλώς ψάχνει να βρει τον μέσο εκείνο που – όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν – θα συμπληρώνει με τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και τη σωματοδομή τους υφιστάμενους του ρόστερ. Κοινώς, αυτό που ψάχνει ο Ιβιτς είναι έναν ψηλό, σωματώδη και δυναμικό «κόφτη», που εμφανώς δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή στο δυναμικό της Ενωσης.

Υποψηφιότητες υπάρχουν, αλώστε  μια διαδικτυακή και μόνο αναζήτηση φτάνει και περισσεύει για να βρεθούν ακόμη και στον πλέον… αδαή οι πλέον ταιριαστοί στο προφίλ του μέσου που αναζητά η ΑΕΚ. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία, ξεχωριστή σημασία είναι πως μια μέρα μόλις μετά την επίσημη παραδοχή του Νίκου Νταμπίζα πως ο μεγάλος του καλοκαιρινός πόθος, ο Τζακ Ρόντγουελ δεν απασχολεί πλέον τον Παναθηναϊκό, ο Αγγλος φέρεται να είναι μεταξύ αυτών που εξετάζει ο Ιβιτς στην ΑΕΚ!

Δεδομένη η ευχέρεια της Ενωσης να προσφέρει καλύτερο συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό, πραγματικά όμως προκαλεί εντύπωση το πώς έστω προτάθηκε ο Ρόντγουελ στην ΑΕΚ, από την στιγμή που έγινε σαφές όλο το προηγούμενο διάστημα που οι «πράσινοι» προσπάθησαν να τον κλείσουν, πως ο ερχομός του στην Ελλάδα δεν ήταν απλώς η ύστατη επιλογή του αλλά και… ακόμη πιο κάτω!

Πάντα με την προϋπόθεση πως ο Αγγλος αποτελεί όντως μια από τις επιλογές που εξετάζει ο Ιβιτς – και δεν είναι απλώς μια, κατά το κοινώς λεγόμενο, μανατζεριά – μπορεί η σαφέστατα παραπανίσια οικονομική δυνατότητα της ΑΕΚ να… αντιστρέψει τη θεώρηση του Ρόντγουελ; Και, εννοείται, αξίζει και τον κόπο;

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.