Header Ads


Unlabelled Έκπληξη από Κωστένογλου: Βασικός ο «τελειωμένος» του Καρντόσο!

Έκπληξη από Κωστένογλου: Βασικός ο «τελειωμένος» του Καρντόσο!


Παίκτης αποκάλυψη και αγαπημένο παιδί του Τίγρη - Βασικός με τον Κωστένογλου, δε...τον έβλεπε ο Καρντόσο!
Ο Μιγκέλ Καρντόσο έδειχνε να μην τον υπολογίζει, ενώ και ο τραυματισμός του στο γόνατο τον άφησε αρκετά πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, με τον ίδιο μάλιστα να χάνει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της «Ένωσης». Χρήστος Αλμπάνης: Τον Μάιο του 2018, ο Απόλλωνας Σμύρνης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ο Έλληνας εξτρέμ, κεφαλαιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την ομάδα της Ριζούπολης, παίρνοντας μεταγραφή στην τότε, πρωταθλήτρια Ελλάδος. Την περασμένη σεζόν, βοήθησε τα μέγιστα, κάθε φορά που χρησιμοποιήθηκε και φέτος, ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε ο 25χρονος άσος.

Κι αυτό γιατί ο Μιγκέλ Καρντόσο έδειχνε να μην τον υπολογίζει, ενώ και ο τραυματισμός του στο γόνατο τον άφησε αρκετά πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, με τον ίδιο μάλιστα να χάνει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της «Ένωσης». Παράλληλα, υπήρχε έντονη φημολογία ότι θα παραχωρηθεί δανεικός τη φετινή σεζόν, ούτως ώστε να βρει σταθερό χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο, η απόλυση του Πορτογάλου τεχνικού και η έλευση του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» έφερε μια αρκετά μεγάλη αλλαγή όσον αφορά τον Αλμπάνη.

Ο Έλληνας εξτρέμ πήρε την ευκαιρία του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην νίκη της ΑΕΚ (3-2), δείχνοντας έτοιμος να προσφέρει στην «Ένωση». Μάλιστα, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Αλμπάνης έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Νίκου Κωστένογλου και δεν αποκλείεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, ακόμα και ως βασικός, με τον ίδιο να γίνεται πλέον ενεργό μέρος του rotation των «κιτρινόμαυρων».

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.