Header Ads


Unlabelled «Φαρμακερή ατάκα Μπακάκη για Καρντόσο»!

«Φαρμακερή ατάκα Μπακάκη για Καρντόσο»!


Ποια ήταν η ατάκα του Μπακάκη που έδειξε... πολλά για τον Καρντόσο; 
Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.
Δείτε παρακάτω τι αναφέρουν οι εφημερίδες:

Το έβλεπες στο πρόσωπο του. Στις κατ' ιδίαν συζητήσεις με τους έτερους παίκτες της Εθνικής ομάδας. Ο Μιχάλης Μπακάκης πέραν του ότι ξανάνιωσε ποδοσφαιρικά αφότου έφυγε ο Μιγκέλ Καρντόσο εκστόμισε και την εξής ατάκα για την καθημερινότητα στα Σπάτα: «Προπόνηση χωρίς κίνητρο. Καμία εναλλαγή ούτε στο ζέσταμα». Αφοπλιστικός... (SPORTIME)

Άλλη μια επιβεβαίωση που θέλει εκπροσώπους τουρκικών ομάδων να κλείνουν θέση στο ΟΑΚΑ για να ολοκληρώσουν το ριπόρτ του Λιβάγια. Ο Μάρκο μπήκε φουριόζος στη σεζόν και έβγαλε ηγετικά χαρακτηριστικά. Κι αυτό δεν έγινε αντιληπτό μόνο στην Ανατολή. Για τον Κροάτη θα φτάσουν στη χώρα μας τις μέρες των ντέρμπι και μνηστήρες από τη Δύση. Και από την Ιταλία και από την Μπουντεσλίγκα, όπου πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιογραφικό του παιχτούρα. (SPORTDAY)

Ο Έρικ Μοράν μπορεί να προπονείται ξανά με την υπόλοιπη ομάδα, από τη στιγμή που δεν κατέστη δυνατό να αποχωρήσει από την Ένωση το καλοκαίρι, όμως μοιάζει απίθανο να αξιοποιηθεί από τον Νίκο Κωστένογλου. Ο Ισπανός μέσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού και η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να βρει μία άκρη με τον παίκτη, ώστε να αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο. (LIVESPORT)

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.