Header Ads


Unlabelled Μεταγραφή στο... παρά ένα από τον Ίβιτς!

Μεταγραφή στο... παρά ένα από τον Ίβιτς!


Μέσος σε καλή ηλικία συμφώνησε να έρθει στην Αθήνα - Συζητήσεις μέχρι αργά χθες το βράδυ, γιατί δε προχώρησε!
Στην ΑΕΚ, από τη στιγμή που καταστάλαξαν στην επιλογή του Νίκου Κωστένογλου ως μόνιμη πλέον λύση για τον πάγκο, δεν είχαν τόση... πρεμούρα για να αξιοποιήσουν ούτε το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου (όπως και έπραξαν) αλλά ούτε και το παράθυρο των ελεύθερων.
Η πρόθεση του "Κωστέ" -και φάνηκε από τα δύο παιχνίδια μόλις στα οποία κάθισε στον πάγκο της Ένωσης προτού αποφασιστεί η... μονιμοποίησή του- ήταν να δραστηριοποιήσει το σύνολο του δυναμικού των "κιτρινόμαυρων", ακόμη και των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονταν από τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Και έτσι, υπό αυτές τις συνθήκες, ακόμη και η συζήτηση που γίνονταν στο τέλος Αυγούστου για μια ακόμη προσθήκη στους στόπερ ή στο κέντρο, με έναν αμυντικό μέσο διαφορετικών χαρακτηριστικών και σωματοδομής από τους υφιστάμενους στο δυναμικό της ΑΕΚ, πρακτικά δεν είχε ουσία. Και στη συνέχεια, μόλις κατέληξε σε ανάλογο συμπέρασμα και ο Ίλια Ιβιτς έγινε και δική του απόφαση και επιλογή. Και κάπως έτσι, από τα τέλη κιόλας της περασμένης εβδομάδας, στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ δεν αναφέρονταν το παραμικρό ως προς την πιθανότητα μεταγραφής, ίσα ίσα μάλιστα που ξεκαθαρίζονταν πως δεν θα γίνονταν.

Κι όμως! Το sportdog είναι σε θέση να γνωρίζει πως μέχρι και χθες, αργά το βράδυ, οι άνθρωποι της Ενωσης συζητούσαν για να κάνουν στο... παρά ένα μια μεταγραφή. Το ονοματεπώνυμο του ποδοσφαιριστή ακόμη δεν το έχουμε πληροφορηθεί, ωστόσο δεδομένα μιλάμε για μέσο, ενεργό -που είτε δηλαδή είχε κάνει προετοιμασία με την ομάδα του είτε αγωνίζονταν μέχρι να αποδεσμευτεί- σε καλή ηλικία και σαφώς εντός οικονομικού πλαισίου της ελληνικής ομάδας, ο οποίος μάλιστα είχε συμφωνήσει να έρθει στην Αθήνα, ωστόσο στο την τελευταία στιγμή, οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην οριστικοποίηση του deal.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.