Header Ads


Ρούμπιο: «Μια ογκολογική μονάδα είναι πιο σημαντική από το χρυσό μετάλλιο»!

Ρούμπιο: «Μια ογκολογική μονάδα είναι πιο σημαντική από το χρυσό μετάλλιο»!


Ο Ρίκι Ρούμπιο προχώρησε σε μια πολύ σημαντική κίνηση εγκαινιάζοντας μια ογκολογική μονάδα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βαρκελώνης κι εξήγησε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη βοήθεια στους συνανθρώπους σου.  
Ο Ισπανός γκαρντ των Φοίνιξ Σανς συγκλόνισε με την ομιλία του στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή όπου αναφέρθηκε στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια, νικημένη από τον καρκίνο.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και MVP της διοργάνωσης εγκαινίασε σήμερα μια ογκολογική μονάδα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βαρκελώνης, στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης του «Ιδρύματος Ρούμπιο», αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Είναι ένα όνειρο που έγινα πραγματικότητα, κάτι πολύ μεγαλύτερο και πιο σημαντικό από το να κερδίζεις το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η μητέρα μου υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες στις ΗΠΑ... Υπάρχουν αναμνήσεις που με έχουν σημαδέψει... Χτυπούσε ένα καμπανάκι κάθε φορά που με χρειαζόταν κι έσπασε... Πέρασα πολλές ώρες με τη μητέρα μου σε αυτό το δωμάτιο»

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.