Header Ads


Ο ηγέτης Μάρκο

Ο ηγέτης Μάρκο


Ο Βαγγέλης Καραμφυλλίδης γράφει στο aekfans21.com για τον Κροάτη σταρ και για το πώς ο Νίκος Κωστένογλου επένδυσε πάνω του χρίζοντάς τον νέο ηγέτη του Δικεφάλου.
Αναμφίβολα ο Μάρκο Λιβάγια αποτελεί την μεγαλύτερη και ακριβότερη επένδυση της Ένωσης. Η προσφορά του τα δυο τελευταία χρόνια ήταν καταλυτική, τόσο με την γενικότερη παρουσία του, όσο και με τα σημαντικότατα τέρματα που έχει πετύχει με την φανέλα του Δικεφάλου. Ο Κωστένογλου διέκρινε από την πρώτη του μέρα στα Σπάτα τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Κροάτη, αλλά και την ηγετική του φυσιογνωμία. Έτσι, χωρίς πολλή σκέψη, πόνταρε πάνω του και τον ανήγαγε σε παίκτη-κλειδί. Και ήδη από τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος φαίνεται να δικαιώνεται. Ο Λίβαγια με την έλευση του Έλληνα κόουτς φαίνεται ανανεωμένος, ευδιάθετος και με το μαχαίρι στα… δόντια. Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι έχει κάνει το πιο παραγωγικό του ξεκίνημα με την φανέλα της ΑΕΚ, ίσως και το πιο φορμαρισμένο σε όλη του την καριέρα.

Το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες στην ΠΑΕ είναι το μέλλον του στην ομάδα, αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται ήδη υπό την σκέψη πρόωρης επέκτασης του συμβολαίου του. Και όχι άδικα… Οι εμφανίσεις του είναι καταπληκτικές, βρίσκεται ήδη στα… ραντάρ του ομοσπονδιακού τεχνικού της Κροατίας που αργά ή γρήγορα αναμένεται να τον καλέσει και πάλι στην Εθνική του ομάδα και οι σειρήνες από διάφορους συλλόγους που τον γλυκοκοιτάζουν αυξάνονται και πληθύνονται. Από την πλευρά του παίκτη πάντως, υπάρχει θέληση για παραμονή στον Δικέφαλο και μάλιστα για πολλά ακόμα χρόνια. Ο Λιβάγια φαίνεται να απολαμβάνει αυτή την παραγωγική του περίοδο στην Ένωση και ευχαριστιέται την διαμονή του στην Αθήνα με την οικογένειά του. Για τον λόγο αυτό δεν αποκλείεται αργά ή γρήγορα να υπάρξουν συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του.

Την ίδια στιγμή πάντως αρκετοί είναι οι σκάουτερ πολλών ευρωπαϊκών ομάδων που παρακολουθούν και έχουν θέσει τον Μάρκο Λιβάγια στην μεταγραφική τους ατζέντα. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες εβδομάδες στο ΟΑΚΑ έχει γίνει μια μίνι… παρέλαση σκάουτερ αρκετών ομάδων της Ευρώπης. Ειδικότερα, πριν λίγο καιρό αφίχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο εκπρόσωπος της γαλλικής Ρεν με σκοπό να τσεκάρει τον Κροάτη φορ. Επίσης, το περασμένο καλοκαίρι ομάδες από Ιταλία και Γερμανία είχαν βάλει τον Λιβάγια στα τεφτέρια τους. Επιπλέον, για τον δυναμικό επιθετικό της Ένωσης έχει εκφραστεί ενδιαφέρον και από κάποιες ομάδες της Τουρκίας, ειδικότερα μετά το διπλό στην Τραπεζούντα. Το ίδιο ισχύει και για κάποιες ομάδες από την δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας που έχουν βολιδοσκοπήσει, τόσο τον ίδιο τον παίκτη, όσο και την ΑΕΚ προκειμένου να γίνουν γνωστές οι οικονομικές απαιτήσεις του συλλόγου. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, η Ένωση δεν μπαίνει σε διαπραγματεύσεις για τον Κροάτη σταρ για ποσό κάτω των 10.000.000€! Θα έχουμε άραγε μια επέκταση-καρδιάς με τον Μάρκο Λιβάγια ή μια μεγαλοπρεπή πώληση στο μέλλον; Ίδωμεν…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.