Header Ads


Unlabelled «Τελειώνει» μεγάλο όνομα της ΑΕΚ ο Ίβιτς!

«Τελειώνει» μεγάλο όνομα της ΑΕΚ ο Ίβιτς!


Πολύ δύσκολα αναμένεται να παραμείνει στην Ένωση ξένος άσος. Ποιος συμπαίκτης τον... κέρδισε;
Μπορεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ να ήταν αρκετά... ηχηρή, ωστόσο ποτέ δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες. Αντιθέτως κινήθηκε κυρίως στη μετριότητα, κάτι που αναμένεται να τον φέρει εκτός ομάδας.
Πριν 1,5 χρόνο περίπου, ο Νίκλας Χουλτ φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό το πήρε πάνω του και ουσιαστικά "υποχρέωσε" και τον περίφημο ατζέντη του, τον Μαρτίν Νταλίν, να κάνει δεκτή την πρόταση της ΑΕΚ και έτσι να συνεχίσει με τα κιτρινόμαυρα, παρότι η προσφορά της Ένωσης, αρχικά, δεν ικανοποιούσε τον αλλοτινό διεθνή Σουηδό επιθετικό.

Τότε, ο Παναθηναϊκός είχε εισπράξει 200.000 ευρώ, με τον παίκτη, τελικά, να συμφωνεί σε συμβόλαιο 2,5 ετών έναντι συνολικών απολαβών 750.000 ευρώ, ενώ για να γίνει το deal είχε χαρίσει και οφειλές 25.000 ευρώ από τους "πράσινους".

Πλέον, το συμβόλαιο του Σουηδού αριστερού μπακ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και είναι ένα από τα λίγα μεν, πλην όμως ανοιχτά και εκκρεμή ζητήματα το υπάρχοντος ρόστερ που καλείται να διευθετήσει ο Ίλια Ίβιτς.

Όπως φαίνονται τώρα τα πράγματα, δύσκολα θα προταθεί στον 30χρονο άσο ανανέωση συμβολαίου. Η παρουσία του Έλντερ Λόπες στο ρόστερ, έστω ακόμη και του ευπαθή και επιρρεπή σε τραυματισμούς Πορτογάλου, είναι το προφανές... αντίβαρο (πόσο μάλλον από τη στιγμή που εισπράττει πάνω κάτω τα ίδια χρήματα), αποτελεί σαφή επιλογή των περισσότερων προπονητών στη συνύπαρξη του με τον Σουηδό για τη βασική ενδεκάδα (πάντα με την προϋπόθεση της υγείας). 

Και εφόσον τα στατιστικά αλλά και ο τρόπος παιχνιδιού του Νίκλας Χουλτ δεν "διανθίζεται" ούτε με αριθμούς (ασίστ, γκολ), αλλά ούτε και με πρακτική αγωνιστική ουσία (αρκετά τα θέματα και οι αδυναμίες που πλέον καταλογίζουν στον Σουηδό οι άνθρωποι της ΑΕΚ -έστω και όχι φωναχτά...) όλα δείχνουν πως δύσκολα θα του προταθεί επέκταση.

Βέβαια, ακόμη, είναι πολύ νωρίς και τα πάντα μπορούν να αλλάξουν μέχρι και τον Ιανουάριο, οπότε και ο παίκτης θα μπει στο τελευταίο εξάμηνο του τρέχοντος συμβολαίου του, αλλά η... φωτογραφία της στιγμής αναφορικά τουλάχιστον με τις διαφαινόμενες προθέσεις Ίβιτς - ΑΕΚ είναι πως ο Σουηδός δεν πρόκειται να ανανεώσει.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.