Header Ads


«Πακέτο» μεταγραφή παίκτες ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στην...»

«Πακέτο» μεταγραφή παίκτες ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στην...»


Δεν ξανάγινε το deal που ετοιμάζουν - Τρομερό παρασκήνιο με δύο παίκτες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ..
Οι δύο Σουηδοί ίσως έχουν την ευκαιρία να παρατείνουν την παραμονή τους στην Ελλάδα και μετά το 2020. Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Νίκλας Χουλτ – Ματίας Γιόχανσον: Είχαν κοινή αφετηρία, στη συνέχεια… χώρισαν, αλλά τους συνδέουν πολλά. Ο Ματίας Γιόχανσον βρήκε στον Παναθηναϊκό τον Νίκλας Χουλτ, αλλά η συνύπαρξή τους στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη κράτησε για μερικούς μήνες, καθώς ο Χουλτ «μετακόμισε» στην ΑΕΚ, κατακτώντας το πρωτάθλημα τη σεζόν 2017-18.

Οι δυο τους, ως συμπατριώτες, έχουν καταφέρει να χτίσουν μια γερή φιλία, ενώ έχουν επιλέξει να μείνουν και στην ίδια… γειτονιά (Γλυφάδα). Παράλληλα, τους ενώνουν κι άλλα στοιχεία, όπως το ότι εκπροσωπούνται από τον ίδιο μάνατζερ, αλλά έχουν και κοινές… αγωνίες για το μέλλον.  Τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2020. Μέχρι σήμερα κανένας από τους δυο δεν έχει λάβει κάποια πρόταση από τους συλλόγους τους για να επεκτείνουν την συνεργασία τους.

Ο Ματίας Γιόχανσον περιμένει να «εξαργυρώσει» την πολύ καλή σεζόν που έκανε πέρσι με το τριφύλλι, ιδίως στο πρώτο μισό της, αλλά το περιορισμένο μπάτζετ του συλλόγου σε συνδυασμό με την πολιτική του Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος θα περιμένει πρωτίστως να δει… ανάλογες εμφανίσεις από τον Σουηδό τουλάχιστον μέχρι το πρώτο μισό της φετινής σεζόν, δεν αποτελούν «εχέγγυα» παραμονής. Σε περίπτωση που η απόδοση του Γιόχανσον ανέβει, τότε είναι πολύ πιθανό να του προσφερθεί νέο συμβόλαιο, αν και με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα, δεν είναι σίγουρο ότι θα τον καλύπτει.

Τα ίδια ισχύουν και για τον Νίκλας Χουλτ, ο οποίος δεν είναι «μόνιμος» πλέον στο αριστερό άκρο της άμυνας και θα πρέπει να πείσει τον Κωστένογλου με την σταθερότητά του.
Σε κάθε περίπτωση, οι δύο Σουηδοί μπορεί να διανύουν την τελευταία τους σεζόν στην Ελλάδα, αλλά ίσως υπάρξουν ανατροπές, οι οποίες θα αφορούν… και τους δύο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, υπάρχει σύλλογος της Super League 1 που θα μπορούσε να τους αποκτήσει και τους δύο ως… πακέτο, αρκεί να υπάρξουν ορισμένες υποχωρήσεις στο οικονομικό κομμάτι. Και όχι μεγάλες.

Ωστόσο, τα πάντα θα κριθούν στην πορεία…

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.