Header Ads


Unlabelled «Τρελάθηκε» με Καρντόσο ο Μελισσανίδης!

«Τρελάθηκε» με Καρντόσο ο Μελισσανίδης!


Προκλητικός τουλάχιστον ο Καρντόσο με αυτά που κάνει και με αυτά που ζητάει!
Ο Πορτογάλος τεχνικός αξιώνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από την ΑΕΚ για αποζημίωση. Μιγκέλ Καρντόσο: Στην αρχή του καλοκαιριού οι άνθρωποι της ΑΕΚ πήραν την απόφαση να μη συνεχίσουν με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο. Η επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν να έρθει ένας ένος τεχνικός με φρέσκες ιδέες για επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος πρότεινε τον Μιγκέλ Καρντόσο σαν μια εξαιρετική περίπτωση και έτσι η «Ένωση» κινήθηκε γρήγορα και τον έφερε στην Ελλάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε πρωτοφανή στήριξη για τα δεδομένα της ομάδας. Οι περισσότερες μεταγραφές που έγιναν ήταν δικές του επιλογές από την αγορά της πατρίδας του. Παρά το γεγονός πως είχε όλα τα υλικά για να πετύχει, δεν κατάφερε ποτέ να δείξει κάτι αξιόλογο. Από τα φιλικά άρχισαν να χτυπάνε τα πρώτα καμπανάκια με αποκορύφωμα τα παιχνίδι με Κραϊόβα και Τράμπζονσπορ στο ΟΑΚΑ.

Πληρώνει ακριβά το λάθος της η ΑΕΚ

Μετά την ήττα από την Ξάνθη ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε την απόφαση να τελειώσει τον Μιγκέλ Καρντόσο και τον Νίκο Λυμπερόπουλο που τον έφερε. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έδειξε καμία πρόθεση να παραιτηθεί και έτσι η ΑΕΚ έπρεπε να μιλήσει μαζί του για να λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Ο έμπειρος τεχνικός είχε υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια με ετήσιες απολαβές που έφταναν τις 600.000 ευρώ.

Από τις επαφές των δυο πλευρών προκύπτει ότι ο Πορτογάλος δεν βιάζεται καθόλου. Απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα και αξιώνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για τελειώσει με αρμονικό τρόπο την συνεργασία του με τον «δικέφαλο». Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Καρντόσο αξιώνει ένα ποσό που ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ζητάει σχεδόν όλο το ποσό που θα λάμβανε την φετινή χρονιά έχοντας κάτσει στον πάγκο της ομάδας σε μόλις τέσσερα επίσημα παιχνίδια.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.