Header Ads


Η «απόρθητη» Φρανκφούρτη και η ποιότητα της Φέγενορντ!

Η «απόρθητη» Φρανκφούρτη και η ποιότητα της Φέγενορντ!


Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, σειρά παίρνει την Πέμπτη το Γιουρόπα. Η πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο ποδοσφαιρικό κουπόνι και εμείς «κυκλώνουμε» δύο επιλογές. Σε σημεία και γκολ.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Άρσεναλ

Ασφαλώς είναι πάρα πολύ δύσκολο για την Άιντραχτ να επαναλάβει μια σεζόν σαν την περσινή. Στόχος των Γερμανών ωστόσο είναι να ξανά τρελάνουν την Ευρώπη και γιατί όχι, να φτάσουν και πάλι στα ημιτελικά. Σαφώς αποδυναμωμένοι με τη φυγή βασικών τους μονάδων, αποκτήθηκαν ωστόσο παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Πάει στο αποψινό ματς με ήττα από την Άουγκσμπουργκ 2-1 για το πρωτάθλημα. Από την άλλη, αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή της Άρσεναλ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και ενώ πέρυσι έχασε τον τίτλο στον τελικό από την Τσέλσι. Η αλήθεια είναι πως παρά το καλό της ξεκίνημα φέτος, παρουσιάζει σημαντικές παθογένειες. Χαρακτηριστικό το ματς με τη Γουότφορντ, που παρότι προηγήθηκε με δύο τέρματα, «κόλλησε» στο 2-2 και κινδύνεψε να χάσει κιόλας. Υπάρχει γκρίνια στους «κανονιέρηδες» που εκτός τούτου, έχουν να αντιμετωπίσουν και την «καυτή» έδρα της Άιντραχτ. Δεδομένου πως οι Άγγλοι θα κάνουν ροτέισον, θα πάμε αριστερά. 1DNB.

Ρέιντζερς – Φέγενορντ

Μπαίνει στους ομίλους η Ρέιντζερς έχοντας ήδη περάσει δύο προκριματικούς ομίλους. Απέκλεισε την Σεν Τζόζεφς και τη Λέγκια και ενώ στο πρωτάθλημα έρχεται από τη νίκη με σκορ 3-1 επί της Λίβινγκστον. Με το αποτέλεσμα αυτό παρέμεινε στο -3 από την κορυφή και τη Σέλτικ. Υπάρχουν μουρμούρες πάντως στους «Τζερς» και αυτές έχουν αποδέκτη τον Τζέραρντ για την επιλογή του να χρησιμοποιήσει τον ανέτοιμο Κεντ, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί. Από την άλλη, η Φέγενορντ συμμετέχει για τρίτη φορά στους ομίλους της διοργάνωσης, με την εικόνα της στα προκριματικά να έχει ανοίξει την όρεξη του κόσμου της. Με πειστικές εμφανίσεις απέκλεισε Ντιναμό Τιφλίδας και Χαποέλ Μπερ Σεβά. Στο πρωτάθλημα πήγε να την πατήσει από την Ντεν Χάαγκ, ωστόσο επιβλήθηκε με σκορ 3-2. Οι Ολλανδοί φαίνονται να βρίσκουν τα πατήματα τους με τον Σταμ στο τιμόνι. Δεδομένης της ποιοτικής τους επιθετική γραμμής, θεωρούμε εφικτό το αμφίσκορο.

Στο Foxbet.gr θα βρεις τα καλύτερα προγνωστικά για το Γιουρόπα Λιγκ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.