Header Ads


«Ψάχνεται» για Μεγιάδο η Ένωση!

«Ψάχνεται» για Μεγιάδο η Ένωση!


Μετά τη μονιμοποίησή του ως νέος προπονητής της ΑΕΚ,ο Νίκος Κωστένογλου επιθυμεί την απόκτηση αμυντικού χαφ με ύψος,τη στιγμή που στην λίστα μεταγραφών της ΑΕΚ φιγουράρει έντονα το όνομα του  Μιγκέλ Μεγιάδο από τον ΟΦΗ.
Η μεταγραφική δραστηριότητα της Ένωσης αναπροσαρμόζεται μετά την επισημοποίηση Κωστένογλου. Ο Έλληνας τεχνικός έχει ζητήσει από τον Ίλια Ίβιτς την προσθήκη εξαριού με ύψος και μένει να δούμε αν ο χρόνος που απομένει για τους ελεύθερους παίκτες θα κάνει πράξη την επιθυμία του. Πάντως,η μεταγραφική λίστα της Ένωσης περιλαμβάνει έναν αμυντικό χαφ από τη Super League.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο του ΟΦΗ ,σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ»,είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Ο Αργεντίνος άσος είχε «τσεκαριστεί» και από τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο Μεγιάδο ξεχωρίζει για τον δυναμισμό και το πάθος του στο γήπεδο. Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι ο  Μεγιάδο αγωνίζεται στον ΟΦΗ ως δανεικός από την Τσακαρίτα Τζούνιορς, έναντι του ποσού των 100 χιλιάδων ευρώ. Στην προηγούμενη σεζόν ο Αργεντίνος μέσος συμπλήρωσε 24 εμφανίσεις.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.