Header Ads


Ομάδα του MLS «ψάχνεται» για παίκτη της ΑΕΚ!

Ομάδα του MLS «ψάχνεται» για παίκτη της ΑΕΚ!


Αποκτήθηκε μόλις πριν λίγους μήνες και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στη προετοιμασία - Ομάδα από το MLS ενδιαφέρεται για την απόκτησή του!
Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς: Τον περασμένο Ιανουάριο η ΑΕΚ κινήθηκε γρήγορα και έκανε δικό της τον νεαρό Βόσνιο χαφ. Ο 19χρονος έγινε επίσημα μέλος της «Ένωσης» φέτος το καλοκαίρι ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας πήρε ευκαιρίες από τον Μιγκέλ Καρντόσο και η αλήθεια είναι πως άφησε καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ομάδας.


Μπορεί η θέση του να είναι στο χώρο του κέντρο, ωστόσο ο προπονητής του τον δοκίμασε και σαν δεκάρι σε αρκετά παιχνίδια. Σε αυτές τις θέσεις υπάρχουν πολλές επιλογές και ο ανταγωνισμός για τον μικρό «Σάμπα» είναι μεγάλος. Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον παίκτη σε μια καλή ομάδα της Super League προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να μάθει την κατηγορία.

Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς: Ενδιαφέρον από την Αμερική

Τη στιγμή που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του στην ΑΕΚ, μια ομάδα από την Αμερική φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς. Πρόκειται για τους  οι Κολοράντο Ράπιντς. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα για Σπορ», η ομάδα του MLS έχει βάλει από πέρυσι στο στόχαστρό της τον 20χρονο μέσο της ΑΕΚ, αφού τον έχει παρακολουθήσει όσο αγωνιζόταν στην Ζελέζνιτσαρ και στην Εθνική Ελπίδων της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Μάλιστα, αναμένουν τις εμφανίσεις τους με τους «κιτρινόμαυρους» για να έχουν καλύτερη εικόνα και να κινηθούν για την απόκτησή του.Υπενθυμίζουμε πως ο Σαμπανάζοβιτς έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το 2023, ενώ έχει αμερικανικό διαβατήριο καθώς γεννήθηκε στις ΗΠΑ όταν ο πατέρας του αγωνιζόταν στο σύλλογο του Κάνσας.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.