Header Ads


Unlabelled ΑΕΚ: Ετοιμάζει deal 10 εκατ. ευρώ ο Μελισσανίδης!

ΑΕΚ: Ετοιμάζει deal 10 εκατ. ευρώ ο Μελισσανίδης!


Γεμίζουν τα...ταμεία της ΑΕΚ - Η Ένωση αλλάζει επίπεδο σε όλα υπό τον Δημήτρη Μελισσανίδη!


Η ΑΕΚ έχει ορίσει την τιμή του νεαρού γκολκίπερ και δεν θα μπει σε συζητήσεις για χαμηλότερο ποσό.

Βασίλης Μπάρκας: Τα τελευταία χρόνια ο γκολκίπερ της ΑΕΚ βρίσκεται σε συνεχόμενη άνοδο. Τα τελευταία δυο χρόνια έχει πάρει την φανέλα βασικού στο…σπίτι του, ενώ είναι η πρώτη επιλογή και για τα γκολπόστ της Εθνικής ομάδας. Την περασμένη σεζόν μπορεί η ομάδα του να μην έκανε την πορεία που θα ήθελε, ωστόσο ο ίδιος είχε εξαιρετική παρουσία, ειδικότερα στα παιχνίδια των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτά τα ματς είναι η καλύτερη διαφήμιση για έναν ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, ο Μπάρκας ήταν εξαιρετικός και στο παιχνίδι της Εθνική μας ομάδας κόντρα στην Ιταλία. Πολλά μάτια τσέκαραν τότε τον παίκτη της ΑΕΚ. Το προηγούμενο διάστημα η Ρόμα εξέτασε σοβαρά την περίπτωση του Έλληνα γκολκίπερ. Οι πληροφορίες μιλούσαν για πρόταση της ομάδας από τη Ρώμη, αλλά οι συζητήσεις δεν έφτασαν ποτέ σε προχωρημένο στάδιο και οι Ρωμαίοι στράφηκαν σε άλλες λύσεις.

Βασίλης Μπάρκας: Αυτή είναι η τιμή του

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που θέλουν την Μονπελιέ να έχει χτυπήσει την πόρτα της ΑΕΚ. Το ρεπορτάζ φέρεται να έχει επιβεβαιωθεί και μιλάει για δυο προτάσεις της Γαλλικής ομάδας. Η πρώτη ήταν στα 4 εκατομμύρια ευρώ και η δεύτερη ήταν κατά 500.000 ανεβασμένη. Ωστόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες αυτές τις προσφορές και τόνισε πως με αυτό το ποσό η ΑΕΚ δεν θα μπει σε διαδικασία συζητήσεων.

Ο 25χρονος γκολκίπερ θεωρείται το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχεία της ΑΕΚ (συνδυάζοντας ποιότητα και εξαιρετική ηλικία) και φυσικά δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά. Σύμφωνα με τη Live Sport, για να σκεφτεί να διαπραγματευτεί για τον Μπάρκα θα πρέπει η προσφορά εκκίνησης να είναι τουλάχιστον 8-10 εκατ. ευρώ.

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν πως είναι πιθανό να έρθει μεγαλύτερη πρόταση από της Μονπελιέ μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά είναι σαφές πως δεν θα πουλήσουν τον διεθνή γκολκίπερ αν δεν εξασφαλίσουν την τιμή που έχουν ορίσει. Μάλιστα, η παρουσία των Τσιντώτα και Αθανασιάδη στο ρόστερ δείχνει πως οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να είναι καλυμμένοι στο «1» σε κάθε περίπτωση.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.