Header Ads


Πωλητήριο σε Αραούχο από Λας Πάλμας!

Πωλητήριο σε Αραούχο από Λας Πάλμας!


Νέο ισπανικό ρεπορτάζ εμπλέκει τ' όνομα του Σέρχιο Αραούχο σε μεταγραφή, αφού η Λας Πάλμας ψάχνει χρήματα για να καταφέρει να "αναπνεύσει".
Τέσσερα χρόνια συμβόλαιο έχει με την Λας Πάλμας ο Σέρχιο Αραούχο, αλλά για μία ακόμα φορά και μερικές ημέρες προτού κλείσει η μεταγραφική περίοδος στην Ισπανία (σ.σ. deadline στις 2 Σεπτεμβρίου) τ' όνομά του εμπλέκεται σε μεταγραφικό σενάριο.

Το Μέσο, Canarias Radio La Autonomica και ο δημοσιογράφος Χουάν Λουίς Μονθόν υποστηρίζουν πως η "Ουνιόν" είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ για να πουλήσει τον "Κινέζο". Το ρεπορτάζ θέλει τον πρόεδρο, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ να αναζητά τρόπο πώλησης του Αραούχο, αφού υπάρχει οικονομική ανισορροπία στο κλαμπ και μόνο με ξεφόρτωμα θα επέλθει σταθερότητα.

Ο ίδιος άνθρωπος, πάντως, που φέρεται να ψάχνει να πουλήσει τον "Τσίνο" τώρα, πριν από μερικές εβδομάδες σημείωνε σε δηλώσεις του ότι αρνήθηκε πρόταση 15 εκατ. ευρώ από την Κίνα για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ. Ενδιαφέρον για τον Αραούχο είχε γραφτεί στο παρελθόν ότι υπήρχε και από τις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.