Header Ads


Επαφές με Ίβιτς για τεχνικός διευθυντής!

Επαφές με Ίβιτς για τεχνικός διευθυντής!


Την περίπτωση του άλλοτε τεχνικού διευθυντή της ομάδας Ίλια Ίβιτς, για το ίδιο πόστο, εξετάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες έχουν ήδη μιλήσει για ενδεχόμενο συνεργασίας.


Την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ, με πολλή πίεση λόγω των ραγδαίων εξελίξεων και αποφάσεων, προσπαθεί να βάλει σε μια σειρά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Μιγκέλ Καρντόσο, ωστόσο υπάρχει ανοιχτό και το θέμα του τεχνικού διευθυντή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ίλια Ίβιτς, τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ επί εποχής Ντέμη Νικολαΐδη στην προεδρία της ομάδας, είναι ένας από τους ανθρώπους που απασχολούν τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης.

Μάλιστα, λέγεται ότι έχει ήδη γίνει επαφή μεταξύ των δύο ανδρών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία.

Ακούστηκε και το όνομα του πρώην Τ.Δ. του Άρη, Ντίνου Διαμαντόπουλου, ωστόσο αν και επί σειρά ετών οπαδός της ΑΕΚ, δεν φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή αποτελεί ισχυρή υποψηφιότητα ως πιθανός αντικαταστάτης του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.