Header Ads


Σιμόες: «Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι όπως και στο πρώτο ματς»

Σιμόες: «Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι όπως και στο πρώτο ματς»


Μπορεί η ΑΕΚ να έχει επικρατήσει στο πρώτο ματς με το ασφαλές 2-0 έναντι της Κραϊόβα, αλλά ο Αντρέ Σιμόες, όπως ξεκαθάρισε και στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού, πιστεύει πως η Ένωση πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένη.
Aναλυτικά ο Αντρέ Σιμόες είπε: «Φυσικά και η ύπαρξη του κόσμου είναι πάρα πολύ σημαντική. Το να μην είναι ο κόσμος στο γήπεδο, μπορεί να μας επηρέαζε. Αλλά πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, όπως και στο πρώτο παιχνίδι. Δεν υπάρχει φαβορί. Είναι 50-50. Είναι ένα νέο παιχνίδι, είναι μία νέα πρόκληση και δουλεύουμε γι’ αυτήν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας».

Αναφορικά με τη φιλοσοφία της ομάδας τόνισε: «Το πιο σημαντικό σε αυτή τη φάση της περιόδου, είναι να μας βγουν στον αγώνα όσα κάνουμε στις προπονήσεις. Είναι μικρό το χρονικό διάστημα που δουλεύουμε πάνω σε μία νέα φιλοσοφία. Κάθε ημέρα προστίθενται νέα υλικά από το προπονητικό τιμ, που προσπαθούμε να αφομοιώσουμε. Αυριο, παρά την απουσία του κόσμου, θα πρέπει να έχουμε την ίδια νοοτροπία. Η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί ενωμένη, να δείξει ότι έχει έναν κοινό στόχο και να προσπαθήσει να βγάλει στο γήπεδο όσα δουλεύουμε καθημερινά».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.