Header Ads


«Ψάχτηκε» για Βούκοβιτς ο Ίβιτς!

«Ψάχτηκε» για Βούκοβιτς ο Ίβιτς!


Η ΑΕΚ… τρέχει ώστε να βρει κάποια καλή περίπτωση στόπερ και να κλείσει την πεντάδα των κεντρικών αμυντικών. Μια από τις περιπτώσεις που εξέτασε ο Ίλια Ίβιτς ήταν αυτή του Γιάγκος Βούκοβιτς του Ολυμπιακού.
Όπως αναφέρει το «Sportime», ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είχε επαφές με τον συμπατριώτη του κεντρικό αμυντικό αλλά υπήρχαν «αγκάθια» που δεν άφησαν την υπόθεση να προχωρήσει.
Ο Σέρβος στόπερ αναζητά εδώ και καιρό έναν τρόπο να «σπάσει» το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες, το οποίο λήγει την επόμενη χρονιά, ώστε να βρει την νέα του ομάδα. Τα χαρακτηριστικά του αριστεροπόδαρου σέντερ μπακ ταιριάζουν στην Ένωση αλλά το deal δεν προχωρά.

Το βασικό εμπόδιο είναι η αποζημίωση που αξιώνει από τους Πειραιώτες. Ο Βούκοβιτς έχει συμβόλαιο 400 χιλιάδων ευρώ και δεν σκοπεύει να αποχωρήσει χωρίς να λάβει τουλάχιστον το μισό ποσό. Υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο να «καθίσει» πάνω στο συμβόλαιό του χωρίς να αγωνίζεται.

Το δεδομένο είναι πως ο χρόνος πιέζει τον Ίβιτς και η περίπτωση του Βούκοβιτς είχε πολλά εμπόδια γι’ αυτό και δεν προχώρησε περισσότερο.

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.