Header Ads


Μπα: "Μένουν λεπτομέρειες για να έρθω στην ΑΕΚ"

Μπα: "Μένουν λεπτομέρειες για να έρθω στην ΑΕΚ"


Ο 28χρονος Σενεγαλεζος κεντρικός αμυντικός, Αμπντουλαγέ Μπα, για το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. 
Τι λέει ο διευθυντής της Ράγιο Βαγιεκάνο, Νταβίδ Κομπένιο.

Ο Αμπντουλαγέ Μπα είναι στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, καθώς είναι ο παίκτης που ταιριάζει στο προφίλ των απαιτήσεων του Πορτογάλου προπονητή της Ένωσης, Μιγκέλ Καρντόσο.

Είναι ψηλός, πολύ καλός στον αέρα (1,97 ύψος), παίζει ως αριστερός στόπερ αν και δεξιοπόδαρος, ποδοσφαιριστές με εμπειρίες και σε πολύ καλή ηλικία. Στα 28 του έχει συλλέξει εμπειρίες από πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου, καθώς εκτός από την Πόρτο και παλαιότερα τη Φενέρμπαχτσέ, πέρυσι αγωνίστηκε στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Ράγιο Βαγεκάνο, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Ο Μπα μιλά στο Sport24.gr για την πιθανότητα να έλθει στην Ελλάδα για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Αφρικανός αφού ξεκαθαρίζει ότι θέλει να έλθει στην Ελλάδα - το έδειξε με κάθε τρόπο στη διαπραγμάτευση όπως τονίζει στη συνομιλία μας - εκφράζει την αισιοδοξία του ότι θα επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στο Δικέφαλο και τη Ράγιο.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι μένουν λεπτομέρειες για να κλείσει το deal.  "Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ και η Ράγιο είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι το deal θα κλείσει. Από όσο γνωρίζω, μένουν λεπτομέρειες. Θέλω πολύ να παίξω στην ΑΕΚ και το έδειξα από την πρώτη στιγμή των διαπραγματεύσεων.

Είναι μια γνωστή ομάδα στην Ευρώπη και το γεγονός ότι θα παίξει στο Europa League ήταν το κίνητρο που με έκανε να μην το σκεφτώ δεύτερη φορά. Σχεδόν έχει περάσει στα playoffs και μένει ακόμη ένα εμπόδιο για να βρεθεί στους ομίλους. Έχω παίξει σε Πορτογαλία, Γερμανία, Τουρκία, Ισπανία, αλλά θέλω να παίξω σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη σεζόν".

Έχει μιλήσει άραγε με τον Πορτογάλο τεχνικό της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος άλλωστε τον επέλεξε από τη λίστα που είχε; Έχει μιλήσει με κάποιον από τους υποψήφιους νέους του συμπαίκτες; Ο Αμπντουλαγέ Μπα μιλά και μάλιστα δείχνει ενημερωμένος ότι μόνο για την Ένωση, αλλά και γενικότερα για το ελληνικό πρωτάθλημα.

"Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή της ΑΕΚ, ούτε με κάποιον από τους παίκτες της. Περιμένω να τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις και όλα θα γίνουν. Ξέρω, όμως, πολλά πράγματα για την ομάδα. Ξέρω για το πρότζεκτ που έχει, τις φιλοδοξίες και του στόχους της νέας σεζόν.

Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει δυναμώσει αρκετά. Πολλοί παίκτες επιλέγουν τη χώρα σας ως επαγγελματικό προορισμό. Αν δεν κάνω λάθος φέτος πήρε μεταγραφή για το ελληνικό πρωτάθλημα κι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Δεν έχουμε υπάρξει συμπαίκτες, αλλά περάσαμε και οι δύο από τη Φενέρμπαχτσε. Ελπίζω όλα να τελειώσουν σύντομα και να έλθω στην Ελλάδα σύντομα".

Το Sport24.gr συνομίλησε και με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας της Μαδρίτης, Νταβίντ Κομπένιο. Παραδέχθηκε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, ωστόσο δεν θέλησε να πει κάτι περισσότερο.

"Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ. Δεν μπορώ να πω κάτι γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχει τελειώσει το θέμα. Θέλω να το σεβαστείτε". Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο τεχνικός της Ράγιο, Πάκο Χέμεθ, είχε υποστηρίξει στο Sport24.gr: "Νομίζω πως είναι αλήθεια αυτά που γράφονται".

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.