Header Ads


Κετσετζόγλου: «Κοντά ο Ίβιτς, έχουν μιλήσει για όλα με Πογέτ»

Κετσετζόγλου: «Κοντά ο Ίβιτς, έχουν μιλήσει για όλα με Πογέτ»


Ο Κώστας Κετσετζόγλου μετέφερε όλα τα νέα για την αναζήτηση τεχνικού διευθυντή και προπονητή στην ΑΕΚ. 
Σε καλό δρόμο είναι η επιστροφή του Ίλια Ίβιτς στη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Είναι δεδομένη η επιθυμία της συνεργασίας με Ίβιτς, έχουν συζητηθεί οι όροι σε καλό κλίμα και είναι κοντά, αλλά δεν είναι κάτι οριστικό. Θέλει ο ίδιος να έρθει, η ΑΕΚ τον θέλει και το θέμα είναι να συμφωνήσουν στους όρους. Από τους τεχνικούς διευθυντές που έχουν περάσει τον ξεχωρίζω μακράν και είναι σημαντικό να μπει ένας άνθρωπος με κύρος στην ΑΕΚ», ανέφερε.

Όσο για τον προπονητή; «Ο Πογέτ είναι η πρώτη επιλογή, αλλά όχι η μοναδική. Έχουν προταθεί πάρα πολλά ονόματα, αλλά μόνο με τον Πογέτ έχουν γίνει συζητήσεις. Μίλησαν για όλα, οικονομικό, επιτελείο, μεταγραφές, τα πάντα… Το πιο καλό σενάριο είναι να κλείσει πρώτα ο Ίβιτς και μετά να κλείσει ο Ίλια τον προπονητή».

Σχετικά με το αν η ΑΕΚ θα κάνει μεταγραφές, είπε: «Εξαρτάται από το τι θα πει ο προπονητής. Αν έρθει ο Πογέτ ή οποιοσδήποτε άλλος και ζητήσει π.χ. έναν χαφ ή έναν στόπερ, υπάρχει περίπτωση να γίνει».

Ξεκαθάρισε, τέλος, πως «… δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για τον Ζεράλδες για να φύγει, ούτε ο ίδιος έχει θέσει κάποιο τέτοια ζήτημα».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα



sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.