Header Ads


«Ψάχνεται» για τον Φελίπε Φερέιρα του ΟΦΗ η ΑΕΚ!

«Ψάχνεται» για τον Φελίπε Φερέιρα του ΟΦΗ η ΑΕΚ!


Πέραν από τον δανεισμό του Γιακουμάκης, η «Ένωση» συζήτησε με τους Κρητικούς και για τον Φελίπε Φερέιρα.
Η «Ένωση» αν και ζορίστηκε στο δεύτερη αναμέτρηση με την Κραϊόβα (1-1), κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση στον play off γύρο των προκριματικών του Europa League και πλέον προετοιμάζεται πυρετωδώς για τα παιχνίδια της κόντρα στην Τράμπζονσπορ, με έπαθλο την πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ναι μεν στην ΑΕΚ έχουν το μυαλό τους στις αναμετρήσεις αυτές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν ανοικτές τις «κεραίες» τους για παίκτες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα στη δύσκολη συνέχεια.

Μια από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στην «Ένωση» από την εγχώρια αγορά είναι αυτή του Φελίπε Φερέιρα που αγωνίζεται στον ΟΦΗ. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ έχει ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τους Κρητικούς για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, όταν βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του Γιώργου Γιακουμάκη ως δανεικό. Ο Έλληνας φορ θα επιστρέψει τελικά στον ΟΦΗ, καθώς οι Κρητικοί έμειναν ικανοποιημένοι από την περσινή παρουσία του στην ομάδα, με τον ίδιο να μετράει 3 γκολ σε 12 συμμετοχές και να βοηθάει αρκετά στην παραμονή του ΟΦΗ στη Super League.

Εξάλλου, ο Γιακουμάκης δύσκολα θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής στην ΑΕΚ με τον Μάρκο Λιβάια και τον Νέλσον Ολιβέιρα. Ουσιαστικά ο ίδιος βοήθησε μόνο στο διάστημα της προετοιμασίας μέχρι να έρθει ο Πορτογάλος. Κάτι που φάνηκε από τα πρώτα επίσημα ματς που ήταν εκτός. Έτσι, ο 25χρονος επιθετικός προκειμένου να βρει χρόνο συμμετοχής επέλεξε και φέτος τον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.