Header Ads


Unlabelled Απόφαση - έκπληξη του Καρντόσο για βασικό παίκτη της ΑΕΚ!

Απόφαση - έκπληξη του Καρντόσο για βασικό παίκτη της ΑΕΚ!


Ποια θα είναι η αντίδραση του ποδοσφαιριστή της Ένωσης - Αίνιγμα για δυνατούς λύτες το πως θα χωρέσει στην 11αδα!
Ο Κροάτης επιθετικός δεν έχει κερδίσει ακόμα την εμπιστοσύνη του Μιγκέλ Καρντόσο και αναμένεται να καθίσει στον πάγκο αρκετές φορές φέτος.
Ο προπονητής της Ένωσης προορίζει για βασικό επιθετικό τη φετινή χρονιά τον Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Μάρκο Λιβάγια δεν φαίνεται να ειναι καν η δεύτερη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ.

Ο Ζεράλδες «έβγαλε» μάτια στην προετοιμασία της Ένωσης, βγάζοντας στο γήπεδο όλα όσα ζητάει ο Καρντόσο στις προπονήσεις, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου τεχνικού. Έπειτα για την επίθεση υπάρχει και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος ήταν ένας από τους παίκτες που πέρασαν από το «μικροσκόπιο» του Μιγκέλ Καρντόσο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο 27χρονος άσος δοκιμάστηκε από τον προπονητή της ΑΕΚ σε διάφορες θέσεις, προκειμένου να δείξει τι μπορεί να προσφέρει και πως θα μπορούσε να αξιοποιηθεί. Ο «Κλώνα» ολοκλήρωσε την καλοκαιρινή προετοιμασία με το πρόσημο να είναι άκρως θετικό. Ο άσος της ΑΕΚ ήταν από τους πρωταγωνιστές των μέχρι τώρα φιλικών, καταγράφοντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Μάλιστα, οι καλύτερες εξ αυτών ήταν στα ματς που ο Κλωναρίδης αγωνίστηκε ως φορ.

Η χρησιμοποίηση του Κλωναρίδη στην κορυφή της επίθεσης είναι ένα «πείραμα» που ο Καρντόσο είχε από την αρχή στο μυαλό του. Τα χαρακτηριστικά του 27χρονου άσου του επιτρέπουν να δώσει λύσεις και εκεί, προσφέροντας μάλιστα και κάποια διαφορετικά αγωνιστικά στοιχεία στο πλάνο του προπονητή.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε πως θα αντιδράσει ο Μάρκο Λιβάγια βλέποντας τον προπονητή της ΑΕΚ να μην του δείχνει την εμπιστοσύνη που θέλει και αφήνοντάς τον στο πάγκο.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.