Header Ads


Κούγιας: «Στην ΑΕΚ κάνουν κουμάντο δύο χοντροί»

Κούγιας: «Στην ΑΕΚ κάνουν κουμάντο δύο χοντροί»


Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην ΑΕΚ ενώ μίλησε και για την πρώτη εφαρμογή του VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Σε ό,τι αφορά την Ένωση ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών εξαπέλυσε βολές κατά των Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το περιστατικό με το VAR στο Καραϊσκάκη:

«Δεν γνωρίζω τι μπορεί να έγινε με τον Κουμπαράκη και τον Τζοβάρα. Εγώ τα έχω πει από πέρσι για τον διαιτητή Τζοβάρα και δεν τα αλλάζω».

Για το πέναλτι που καταλογίστηκε κατά της ΑΕΛ στον αγώνα με τον Ατρόμητο:

«Κανείς δεν είπε ότι όλα τα τραβήγματα φανέλας μέσα στην περιοχή είναι πέναλτι. Πέναλτι είναι μόνο όταν ο παίκτης επί του οποίου γίνεται το τράβηγμα κινείται προς τη μπάλα. Στη δική μας περίπτωση μιλάμε για ένα τράβηγμα στη γωνία μεταξύ μικρής και μεγάλης περιοχής πριν ακόμη ξεκινήσει η μπάλα και η οποία μπάλα πηγαίνει στο πίσω δοκάρι πέντε μέτρα μακριά.

Γι’ αυτό είπα ότι θα μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα το VAR. Επειδή και ο κόσμος είναι ανενημέρωτος, αλλά και επειδή είναι στην υποκειμενική ευχέρεια του κάθε διαιτητή VAR να υποδεικνύει αυτός τη φάση που θέλει, θα φτάσουμε σε ακρότητες. Αν δεν φύγουν και αυτοί της παλιάς κοπής για να έρθουν νέα παιδιά που δεν έχουν υποστεί μπούλινγκ θα φτάσουμε σε σημείο να βγάλουμε το VAR άχρηστο».

Για τις εξελίξεις στην ΑΕΚ:

«Αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ έμειναν και κάνουν κουμάντο δύο χοντροί με κυτταρίτιδα στην πλάτη, οι οποίοι δεν έχουν παίξει ποδόσφαιρο στη ζωή τους. Ο ένας είναι το αφεντικό, ο «νιάου νιάου» και ο άλλος είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Και έχουν φύγει κατά σειρά ο Στέλιος Μανωλάς με 20 χρόνια προσφορά, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Τραϊανός Δέλλας, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο Μαϊστόροβιτς ο τεχνικός διευθυντής, ο τεχνικός διευθυντής Μιλοβάνοβιτς, ο Χιμένεθ που πήρε το Πρωτάθλημα, ο Ανέστης, ο Λαμπρόπουλος μόλις ζήτησαν αύξηση, ο Γιόχανσον, ο Μπακασέτας, ο Ντίντακ. Όλοι αυτοί οι παίκτες πήραν το Πρωτάθλημα.

Τώρα θα διώξουν και τον Μπακάκη που θέλει αύξηση. Τον προπονητή που πήραν και του επέβαλαν παίκτες, όπως τον Ντέλετιτς, τον διώχνουν ως άχρηστο, ενώ έχουν τον Τσόσιτς σε αχρηστία επειδή έτσι θέλει ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Σε μια ιστορική ομάδα κάνουν κουμάντο άνθρωποι που το μόνο που κοιτούν είναι πώς θα πάρουν ενώσεις και δεν έχουν λαιμό από τα αναβολικά. Ενώ τα ταμεία είναι γεμάτα, έρχονται παίκτες δανεικοί που είναι αναπληρωματικοί των αναπληρωματικών στην Ευρώπη. Αντί να αναδεικνύεται αυτό, επικεντρωνόμαστε σε εκτός ουσίας θέματα.

Βλέπουμε πως ομάδες όπως η δική μας αντί να αφήνεται η τύχη της να καθοριστεί από την αξία των παικτών και του προπονητή της, να την καθορίζουν παράγοντες τύπου Μελισσανίδη, ο οποίος λέει ότι φέτος θα πέσει η Λάρισα. Φανταστείτε με την εικόνα που είχε η ομάδα μας χθες να έχανε από αυτό το πέναλτι που έδωσαν στο 93’», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

sportime.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.