Header Ads


«Τρέχει» για προπονητή η ΑΕΚ!

«Τρέχει» για προπονητή η ΑΕΚ!


Η ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή από τον Ίλια Ίβιτς ανοίγει το δρόμο για την έλευση προπονητή στην ΑΕΚ, με τον Γκουστάβο Πογέτ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και έτοιμες εναλλακτικές λύσεις. 
Να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα το θέμα του προπονητή θέλουν στην ΑΕΚ, μετά την έναρξη της συνεργασίας με τον Ίλια Ίβιτς.

Όπως είναι γνωστό, ο Γκουστάβο Πογέτ αποτελεί το πρώτο όνομα στην «κιτρινόμαυρη» λίστα, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε επικοινωνία τα τελευταία 24ωρα.

Μάλιστα, ο Ουρουγουανός είναι ο μόνος που έχει μιλήσει μέχρι τώρα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, έχει αναλύσει το πλάνο του και φαίνεται πως υπάρχουν πολλά σημεία επαφής.

Σήμερα αναμένεται να προχωρήσουν οι συζητήσεις στο τελικό στάδιο, αφού οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το θέμα, δεδομένου ότι απαιτείται χρόνος προσαρμογής για όποιον αναλάβει, ενώ η ΑΕΚ έχει χάσει ήδη τον πρώτο στόχο της σεζόν

Σε περίπτωση που «στραβώσει», πάντως, η περίπτωση επιστροφής του Πογέτ, ο Ίλια Ίβιτς έχει ήδη έτοιμες εναλλακτικές λύσεις.

Έτσι, ο νέος τεχνικός διευθυντής έχει παρουσιάσει ήδη στον Δημήτρη Μελισσανίδη λίστα με άλλους προπονητές που θα μπορούσαν να αναλάβουν αυτή τη στιγμή το σύνολο, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.