Header Ads


Τα εισιτήρια του Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ

Τα εισιτήρια του Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ


Ο κόσμος της ΑΕΚ θα είναι στο πλευρό της ομάδας στη Τρίπολη που αναμένεται να...βαφτεί κιτρινόμαυρη!
 Η Αστυνομία έχει επιτρέψει τη μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών με τον κόσμο της Ένωσης να είναι έτοιμος για δυναμικό παρών στον κυριακάτικο αγώνα.
Πώς θα προμηθευτείτε εισιτήριο στη Θύρα 4

Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ - AEK (01/09, 21:30) για την 2η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020 θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Τετάρτη 28 Αυγούστου έως και το Σάββατο 31 Αυγούστου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 16:00 έως και τις 21:30.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για τις θύρες 2 & 4 με αξία 15€ και για τις θύρες 1 & 3 με αξία 20€.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 19:30

Ώρα έναρξης αγώνα: 21:30


Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. αιτήθηκε την λειτουργία ανεξάρτητου τμήματος κερκίδας (Θύρας 4) για την εξυπηρέτηση μεμονωμένων φιλάθλων που θα προσέλθουν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.  Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, δια του εκπροσώπου της, λαμβάνοντας υπόψη:                

- την επικινδυνότητα του αγώνα                                

- το ιστορικό των ομάδων και αποσκοπούντες δε στην εξασφάλιση της ομαλής τέλεσης του αγώνα, τήρησης της τάξης και προστασίας αθλητών, παραγόντων, επισήμων και φιλάθλων των δύο ομάδων:

Α  Π  Ο  Φ  Α  Σ  Ι  Ζ  Ο  Υ  Μ  Ε

-1. Η Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ να εκδώσει (7.423) εισιτήρια και να κατανεμηθούν ως ακολούθως: α) στις θύρες (1), (2), (3) για τους φιλάθλους της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. β) στην θύρα (4) για τους μεμονωμένους  φιλάθλους της ΠΑΕ Α.Ε.Κ.. - Σ την ΠΑΕ Α.Ε.Κ. δεν θα διατεθούν εισιτήρια για οργανωμένους φιλάθλους της, σε ε φ α ρ μ ο γ ή τ η ς υ π ΄ α ρ ί θ μ ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΕΑΕΑ/ΤΕΑΔ/450782/15651/517/312 από 28/8/2019 απόφασης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.