Header Ads


Unlabelled Μεταγραφάρα στην ΑΕΚ, τους πήρε... σβάρνα!

Μεταγραφάρα στην ΑΕΚ, τους πήρε... σβάρνα!


Ποιοι έκαναν τα κουμάντα τους και έδωσαν τη νίκη στη Ρουμανία.
Η νίκη της ΑΕΚ με 2-0 στην Κραϊόβα της δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League. Είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα που μπορούμε κάλλιστα να μιλάμε για επαναληπτικό διαδικαστικού χαρακτήρα τον Δεκαπενταύγουστο, στο ΟΑΚΑ. Βλέπετε η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Σε ένα ματς που η ζέστη ήταν αποπνικτική, η ΑΕΚ χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα πήρε μία νίκη, χάρη στην ποιότητα των παικτών της. Όλη η ομάδα λειτούργησε με τον καλύτερο τρόπο. Τα εύσημα όμως παίρνουν αυτοί που συμμετείχαν στα δύο γκολ της Ένωσης, οι οποίοι ήταν οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σε αυτήν την αναμέτρηση και έφτιαξαν τον κόσμο.

Με την είσοδο του Λιβάγια, η ΑΕΚ έβγαλε περισσότερες συνεργασίες και έγινε πιο απειλητική. Η αύξηση της δυναμικής της Ένωσης πιστοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν με την καταπληκτική σέντρα του έδωσε την ασίστ στον Μάνταλο για το 0-1 σε μία φάση πολύ δυσκολότερη από την ευκαιρία που έχασε ο αρχηγός των κιτρινόμαυρων στο 20'.

Σημαντική ήταν η παρουσία του Παουλίνιο, ο οποίος παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει ακόμα πιο καλά στοιχεία. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ ήταν αυτός που δημιούργησε, ύστερα από καταπληκτική ατομική ενέργεια την πρώτη μεγάλη στιγμή του Δικεφάλου στο πρώτο ημίχρονο και μοίρασε στον Λιβάγια, για να διαμορφώσει ο τελευταίος το τελικό 0-2. Είναι γρήγορος, μπουκαδόρος και πασάρει τη σωστή στιγμή στον σωστό χώρο. Τα χαρακτηριστικά του έλειπαν από την Ένωση και δεν αποκλείεται η επιλογή του να αποδειχθεί λύρα εκατό .

Η ΑΕΚ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν να θυμούνται δύο καλές στιγμές όλες και όλες. Αναμφισβήτητα αυτό πιστώνεται στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της και στο δίδυμο των στόπερ της.

Ο Στράτος Σβάρνας είχε πολύ καλή παρουσία δίπλα στον Όγκνιεν Βράνιες. Με τα προβλήματα που έχουν προκύψει στο κέντρο της άμυνας με τον τραυματισμό του Τσιγκρίνσκι ( ο Οικονόμου έμεινε στον πάγκο), η εικόνα του 21χρονου στέλνει αισιόδοξα μηνύματα στον Μιγκέλ Καρντόσο. Έτσι και αλλιώς η Ένωση έχει χρόνο μπροστά της για να αποφασίσει για το θέμα του στόπερ, αν θα προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση θα καλύψει το κενό με μεταγραφή εκ των έσω.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.