Header Ads


Κωστένογλου: «Να κερδίσουμε τον Αστέρα - Οι παίκτες μου έκαναν αυτοθυσία»

Κωστένογλου: «Να κερδίσουμε τον Αστέρα - Οι παίκτες μου έκαναν αυτοθυσία»


O κόουτς της ΑΕΚ μίλησε για το διπλό στην Τραπεζούντα και το αυριανό κρίσιμο ματς στην Τρίπολη.


Μετά την Τραπεζούντα, σειρά έχει η Τρίπολη για την ΑΕΚ!

Η Ένωση φιλοξενείται αύριο από τον Αστέρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με τον Νίκο Κωστένογλου να μιλάει στην κάμερα της NOVA για το κρίσιμο ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τους Αρκάδες.

Ο έμπειρος τεχνικός αποκάλυψε πως ο Πέτρος Μάνταλος έχει υποστεί θλάση, ενώ δήλωσε πως θα έχει κανονικά στην διάθεσή του τον Μιχάλη Μπακάκη για τη μάχη της Τρίπολης.

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε για το διπλό στην Τραπεζούντα, τόνισε πως η ψυχολογία στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχει αλλάξει, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι διαφορετικό το αυριανό ματς, με την ΑΕΚ να επιβάλλεται να πάρει το τρίποντο.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κωστένογλου στη NOVA:

«Ήταν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι. Θα μείνει στις μνήμες. Αγγίξαμε το θαύμα δεν το πραγματοποιήσαμε.Αλλά η εικόνα από αυτό το ταξίδι ήταν ευχάριστες οι αναμνήσεις, άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας και πιστοποιήθηκε ότι υπάρχει ποιότητα. Υπάρχουν κάποια προβλήματα όμως που ίσως αποτελούν τροχοπέδη.

Σε μια ομάδα υπάρχουν δύο άξονες. Ο ένας έχει να κάνει με την ψυχή και το σώμα. Η ψυχή δίνει εντολή στο σώμα. Έγινα αποδεκτός από τα παιδιά και είχαμε καλή συνεργασία. Έδωσα ορισμένες κατευθύνσεις και έκανα πράγματα περισσότερα. Η λειτουργία της ομάδας ήταν καλή, λύσαμε κάποια θέματα. Η ομάδα είχε άριστη λειτουργία ειδικά στο πρώτο μέρος. Για να πετύχεις αυτό έδειξαν πνευματικές ικανότητες και αρετές που άλλαξαν την εικόνα. Είναι η προσήλωση, το πάθος η υπευθυνότητα. Και βελτιώθηκε η αυτοπεποίθηση τους.

Αυτή η ομάδα έχει ποιότητα. Οι παίκτες αξίζουν τα συγχαρητήρια.

Γνωρίζω την ομάδα, είμαι εντός της αγκαλιάς της ομάδας και ήμουν έτοιμος.

Πήρα την απόφαση για τρεις αμυντικούς γιατί αυτή η ομάδα με αυτό το σύστημα είχε κάνει επιτυχίες στην Ευρώπη. Αυτό ήταν το κλειδί για να τολμήσω να πάρω αυτήν την απόφαση. Προσπαθήσαμε αυτό το σύστημα να το προσαρμόσουμε στον αντίπαλο και τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν σωστή η απόφαση μας.

Ένα τελείως διαφορετικό ματς στην Τρίπολη. Στο συγκεκριμένο ματς είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη. Στην Τρίπολη θα πρέπει να είσαι πρωταγωνιστής».

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.