Header Ads


Δεν έρχεται ο Σαραράζ - Τι «μπλόκαρε» την μεταγραφή!

Δεν έρχεται ο Σαραράζ - Τι «μπλόκαρε» την μεταγραφή!


Οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί του μάνατζερ του στο θέμα της βίζας παγώνουν τη μεταγραφή!
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η μεταγραφή του Σαραράζ δεν θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες μέρες και πηγαίνει πλέον για την περίοδο του Ιανουαρίου. Κάποιοι ερασιτεχνικοί χειρισμοί του μάνατζερ του στο θέμα της βίζας του παίκτη έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο.
Ο εκπρόσωπος του Σαραράζ είχε ενημερώσει τόσο τον ίδιο όσο και την ΑΕΚ ότι το θέμα της βίζας είδε λυθεί και μάλιστα είχε δώσει και ώρα άφιξης. Τελικά όμως τα πράγματα δεν ήταν έτσι και η βίζα δεν είχε εκδοθεί.

Έτσι ο Ιορδανός δεν κατάφερε να ταξιδέψει την χώρα μας για να περάσει τα απαιτούμενα ιατρικά. Η ΑΕΚ δεν θέλει να ρισκάρει και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή χωρίς να έχει στα χέρια της τις εξετάσεις του παίκτη.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν οι άνθρωποι της Ένωσης κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τον παίκτη να βγάλει βίζα. Η υπόθεση όμως είναι πολύ δύσκολη καθώς η έκδοση βίζας από αραβικές χώρες απαιτεί διαδικασίες και χρόνο.

Όλα συνηγορούν λοιπόν ότι η μεταγραφή παγώνει και πηγαίνει για τον Ιανουάριο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ΑΕΚ "ξεχνά" τον νεαρό Ιορδανό.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.