Header Ads


Ραντεβού Ίβιτς - Μελισσανίδη!

Ραντεβού Ίβιτς - Μελισσανίδη!


Ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της ΑΕΚ μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη για την πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.
Νίκος Λυμπερόπουλος και Μιγκέλ Καρντόσο αποτελούν παρελθόν από την Ένωση, με τους ανθρώπους της ομάδας να αναζητούν και νέο τεχνικό διευθυντή, εκτός από νέο προπονητή.


Στο κάδρο για την ΑΕΚ, για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και μάλιστα σε περίοπτη θέση, βρίσκεται το όνομα του Ίλια Ίβιτς.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Σέρβος θα έχει συνάντηση με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ το βράδυ. Ο 48χρονος Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ επί εποχής Ντέμη Νικολαΐδη στην προεδρία της ομάδας, είναι ένας από τους ανθρώπους που απασχολούν έντονα τον Δημήτρη Μελισσανίδη και για αυτόν τον λόγο γίνεται τόσο γρήγορα η συνάντηση. Είναι δηλαδή βασική επιλογή για αυτή τη θέση.

Ο Τίγρης έχει ιδιαίτερη εκτίμηση στις ικανότητες και στις γνωριμίες του Σέρβου, ενώ οι δυο άνδρες τα είχαν πει σε εξαιρετικό κλίμα μέσα στον Αύγουστο. Αναμφίβολα, η βραδινή τους συνάντηση θα βγάλει… ειδήσεις και μένει να φανεί αν θα υπάρξει και λευκός καπνός.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.